Libnet.ro
UNICEF

19:00

Unde isi petrece presedintele Klaus Iohannis sarbatorile

Antena3 Antena3,
Unde isi petrece presedintele Klaus Iohannis sarbatorile

Presedintele Klaus Iohannis pleaca la Sibiu, dupa numai doua zile petrecute la Cotroceni. Iohannis isi va petrece sarbatorile in orasul natal pe care l-a condus timp de 14 ani ca primar. intre. continuă pe Antena3

Presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici, decorat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, in cadrul unei ceremonii, la Palatul Cotroceni. Iohannis a spus ca ofera aceasta distincti.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat primele legi din mandat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, in cea de-a doua zi de mandat, decrete de promulgare a mai multor legi, precum si 16 decrete de eliberare din functie a unor magistratie, pe motiv de pensionare.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat primele legi

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea de abilitare a Guvernului de a emite Ordonante de urgenta in vacanta parlamentara, OUG de modificare a legii privind organizarea si functionarea institutiei Avocatului Poporului.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta se intalnesc luni la Palatul Cotroceni. Premierul a confirmat intalnirea

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta se vor intalni, luni, la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni. Seful statului si primul ministru vor discuta despre prioritatile guvernarii, precum si despre.

Presedintele Klaus Iohannis a oferit o receptie privata cu ocazia investirii in functie, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a oferit duminica o receptie privata cu ocazia investirii in functie, la Palatul Cotroceni. Printre invitatii la acest eveniment s-au numarat Andrei Plesu, Victor Rebengiuc, Andrei.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta se intalnesc luni la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta se vor intalni, luni, la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni. Seful statului si primul ministru vor discuta despre prioritatile guvernarii, precum si despre.

Ce a facut presedintele Klaus Iohannis in primele 24 de ore de mandat. Lumini si umbre

Proaspat instalat la Cotroceni, Klaus Iohannis a confirmat imaginea neamtului serios si harnic, bifand deja pe agenda cateva actiuni. Dupa receptia privata de bun-venit, organizata la Cotroceni, el l-a chemat pe Victor Ponta la o discutie, apoi i-a acordat o decoratie unui fost detinut politic. Tot Iohannis l-a instalat insa in fruntea consilierilor prezidentiali pe Dan Mihalache, un politician controversat.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la ceremonia de depunere de coroane in memoria victimelor Revolutiei

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a participat, la ora 10. 30, la ceremonia depunere de coroane in memoria victimelor Revolutiei, la Piata Universitatii.

UPDATE VIDEO Presedintele Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Monumentul Revolutiei din Piata Universitatii

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a participat, la ora 10. 30, la ceremonia depunere de coroane in memoria victimelor Revolutiei, la Piata Universitatii. Pe coroana de flori este inscriptionat mesajul Glorie eterna eroilor revolutiei Romane din 1989, potrivit Agerpres.

Doua provocari pentru Presedintele Klaus Iohannis

Smart Politicsvede doua mari provocari strategice pentru Klaus Iohannis, una tinand de stilul de gestiune a mandatului si a doua de raportarea la cea mai importanta problema politica pe care o are in fata schimbarea majoritatii parlamentare).

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )