Libnet.ro
UNICEF

00:07

De unde isi trage numele uraganul Sandy si care sunt cele mai raspandite imagini false cu urmarile fenomenului (FOTO)

B1 B1,
 De unde isi trage numele uraganul Sandy si care sunt cele mai raspandite imagini false cu urmarile fenomenului (FOTO)

Uraganul Sandy, cel mai puternic fenomen care a lovit America continentala in ultima suta de ani, si-a primit numele dupa un sistem bine pus la punct de catre Organizatia Mondiala de Meteorologie. Daca la s. continuă pe B1

URAGANUL SANDY a generat haos in reteaua de transport in comun din NY. 7 tuneluri de metrou, inundate

Sapte tuneluri de metrou din New York au fost inundate din cauza cresterii apelor, provocata de uraganul Sandy, care a lovit metropola americana in cursul serii, a anuntat marti autoritatea pentru controlul transp.

Uraganul Sandy inchide lucrarile Consiliului de Securitate al ONU

Uraganul Sandy, care urmeaza sa atinga Coasta de Est a Statelor Unite, afecteaza si activitatea Organizatiei Natiunilor Unite ONU), dupa ce Consiliul de Securitate al Organizatiei, al carui sediu se afla la New York, a anulat reuniuni la care urmau sa participe presedinti din America Latina, informeaza sursele de presa.

Uraganul Sandy inchide lucrarile Consiliului de Securitate al ONU

Uraganul Sandy, care urmeaza sa atinga Coasta de Est a Statelor Unite, afecteaza si activitatea ONU, dupa ce Consiliul de Securitate al Organizatiei, al carui sediu se afla la New York, a anulat reuniuni la care.

URAGANUL SANDY, vazut din spatiu. NASA transmite LIVE imagini cu dezastrul de pe Pamant

Uraganul Sandy din SUA a lovit deja Coasta de Est a SUA. Cel mai afectat oras este New York-ul, unde uraganul a lovit cu putere, inundand sute de strazi, metroul, iar cele mai mari aeroporturi sunt.

URAGANUL SANDY, imagini LIVE. Dovada ca viitorul lumii nu va mai fi la fel. Schimbarile climatice sunt catastrofale

Uraganul Sandy face ravagii in continuare in SUA. Cu un diametru de peste 1500 de km, uraganul afecteaza o suprafata mai mare decit cea a Romaniei. in doar cateva ore, 16 persoane si-au pierdut viata,.

Romanii din America, despre Uraganul Sandy: Dumnezeu sa ne ajute! E tot ce pot sa spun

Andrea Teja traieste la New York, unde Uraganul Sandy urmeaza sa ajunga peste cateva ore, iar Simona Botezan la Washington, exact unde se intalnesc cele doua fronturi atmosferice.

URAGANUL SANDY si-a pierdut din intensitate, dar urmarile sunt devastatoare

Cel putin 32 de persoane au murit in Statele Unite si Canada din cauza intemperiilor provocate de Uraganul Sandy, anunta autoritatile americane si canadiene, citate de AFP. Cincisprezece persoane au murit in.

VIDEO. URAGANUL SANDY face RAVAGII in SUA si Canada: Cel putin 13 morti.

7:22 - Peste 5 milioane de oameni din Statele Unite au ramas fara curent electric si mai multe orase sunt inundate. _ _ _ _ 7:16 - Cel putin 13 persoane au murit in Statele Unite si Canada din cauza unor rafale violente de vant si inundatii provocate de catre uraganul Sandy, informeaza Mediafax. Autoritatile locale din statele New York, New Jersey, Pennsylvania, Virginia si North Carolina au anuntat luni 12 morti, iar politia din Toronto a anuntat ca o femeie canadiana a fost ucisa de bucati .

URAGANUL SANDY face RAVAGII in SUA si Canada: Cel putin 13 morti.

7:22 - 2,8 milioane de oameni din Statele Unite au ramas fara curent electric si mai multe orase sunt inundate. _ _ _ _ 7:16 - Cel putin 13 persoane au murit in Statele Unite si Canada din cauza unor rafale violente de vant si inundatii provocate de catre uraganul Sandy, informeaza Mediafax. Autoritatile locale din statele New York, New Jersey, Pennsylvania, Virginia si North Carolina au anuntat luni 12 morti, iar politia din Toronto a anuntat ca o femeie canadiana a fost ucisa de bucati de .

Dezastru in SUA: Uraganul Sandy a omorat 13 persoane. Milioane de oameni nu au curent, iar zeci de cladiri si strazi au fost inundate

Statele Unite ale Americii sunt devastate de Uraganul Sandy. Furtuna a atins Coasta de Est. Primul lovit a fost statul New Jersey, in jurul miezului noptii, ora Romaniei. Doua ore mai tarziu, ciclonul a ajuns si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )