Libnet.ro
UNICEF

12:01

Unde a mutat Ion Tiriac turneul ATP care odinioara avea loc la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Unde a mutat Ion Tiriac turneul ATP care odinioara avea loc la Bucuresti

Intre 1993 si 2016, Bucurestiul a organizat un turneu ATP de categorie 250. Din cauza problemelor de infrastructura de la Arenele BNR, competitia a fost mutata la Budapesta. Ion Tiriac i-a gasit recent un alt loc de desfasurare intrecerii care are loc in luna aprilie a fiecarui an. continuă pe Hotnews

Ion Tiriac da 100.000 de euro lunar pentru acest hobby. Cum este posibil sa plateasca o avere la fiecare 30 de zile

Ion Tiriac este unul din cei mai prosperi oameni de afaceri, si recunoscut pentru meritele sale din sportul international. Ca multi milionari, si fostul mare tenisman are anumite extravangante pe care si le poate permite. Pe unele dintre aceste extravagante cheltuie bani frumosi, fiindu-i cunoscuta, de exemplu, pasiunea pentru avioane si pilotaj. Ion Tiriac pasionat .

Ion Tiriac da lovitura in tenisul mondial. I-a uimit pe toti, Djokovic este alaturi de el

Ion Tiriac da lovitura in tenisul mondial. I-a uimit pe toti, insa Novak Djokovic este alaturi de el. Ce se intampla cu adevarat, cititi in articolul de mai jos. Ion Tiriac le-a dat lovitura de gratie ungurilor. Ce le-a facut omul de afaceri roman Ion Tiriac mai da o lovitura in tenisul mondial, scrie playsport. ro.

Marea pasiune a lui Ion Tiriac care il costa 100.000 de euro pe luna

Ion Tiriac consuma lunar 100. 000 de euro numai pentru intretinerea pasiunii sale: colectia personala de avioane. Tiriac detine o companie aviatica privata, fiind unicul operator charter de pe piata romaneasca, specializat in servicii VIP si calatorii de afaceri.

Ion Tiriac a luat imprumut de la Ilie Nastase. Ce a putut sa isi cumpere de toti banii

Ion Tiriac a luat imprumut de la Ilie Nastase. Ce a putut sa isi cumpere de toti banii. Totul s-a intamplat la inceputul carierei celor doi mai sportivi. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Ilie Nastase l-a imprumutat pe Ion Tiriac cu bani. Ce i-a spus cand i-a dat suma respectiva.

Ion Tiriac plateste 100.000 euro in fiecare luna pe o placere la care nu renunta

Ion Tiriacscoate lunar din buzuar, doar pentru o mare pasiune, suma de 100. 000 de euro. Mai exact, banii sunt utilizati pentru intretinerea colectiei personale de avioane.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )