Libnet.ro
UNICEF

00:07

Unde a plecat Daniela Crudu, dupa externarea din spital. Tatal brunetei a recunoscut tot

Playtech Playtech,
Unde a plecat Daniela Crudu, dupa externarea din spital. Tatal brunetei a recunoscut tot

Fosta asistenta TV Daniela Crudu a sunat la 112, duminica dimineata, pentru a reclama faptul ca iubitul ei croat o bate. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri, iar bruneta a fost dusa la spital pentru ingrijiri. Vedeta a luat o decizie socanta dupa ce a fost agresata. Unde a plecat Daniela Crudu, dupa . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Lovitura de teatru! Ce decizie socanta a luat Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta de iubitul croat

Fosta asistenta TV Daniela Crudu a sunat la 112, duminica dimineata, pentru a reclama faptul ca iubitul ei croat o bate. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri, iar bruneta a fost dusa la spital pentru ingrijiri. Vedeta a luat o decizie socanta dupa ce a fost agresata. Daniela Crudu, decizie socanta dupa ce .

Daniela Crudu a revenit la spital dupa externare. Unde a plecat asistenta lui Capatos, dupa ce a primit ingrijiri medicale

Daniela Crudu a revenit la spital dupa externare! Amintim ca aceasta a a fost batuta crunt de catre iubitul ei cu care avea o relatie de aproape un an. Ce se intampla acum cu fosta asistenta pacatoasa? Daniela Crudu a revenit la spital dupa externare Caz de violenta domenstica in showbiz. Daniela Crudu a fost .

SOC! PRIMELE IMAGINI cu Daniela CRUDU dupa ce a fost BATUTA CRUNT de IUBIT! VEDETA a fost COMPLET DESFIGURATA (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita cu brutalitate de iubitul ei.

INCENDIAR! PRIMELE IMAGINI cu Daniela CRUDU dupa ce a fost BATUTA CRUNT de IUBIT! VEDETA a fost DESFIGURATA si a ajuns DE URGENTA LA SPITAL! (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita cu brutalitate de iubitul ei. Vedeta a ajuns la urgente duminica dimineata, unde se pare ca a fost operata de urgenta, relateaza Spynews. ro.

HORROR! Daniela Crudu RUPE TACEREA dupa ce a fost DESFIGURATA iN BATAIE de iubit: Daca nu fugeam, MA OMORA! Nu mai vad, am OCHII PLINI DE SANGE (GALERIE FOTO)

Vestea ca Daniela Crudu a fost batuta cu brutalitate de iubit a socat intreaga tara. Chiar daca nu se stie oficial motivul pentru care fosta asistenta a lui Capatos a fost victima violentei domestice,.

Daniela Crudu, batuta de iubit. Asistenta TV a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale

Asistenta TV Daniela Crudu 30 de ani) a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale, dupa ce a reclamat ca a fost batuta de iubitul ei.

Daniela Crudu, batuta de iubitul ei si transportata de urgenta la spital

Daniela Crudu a ajuns de urgenta, in aceasta dimineata, la Spitalul Universitar din Bucuresti, dupa ce a fost batuta de iubitul ei. Totul s-a intamplat la ora 05. 30, iar vedeta a sunat la 112 pentru a cere ajutorul Politiei.

Daniela Crudu, snopita in bataie de iubitul ei. A ajuns in stare grava la spital FOTO

Daniela Crudu, faimoasa asistenta TV a lui Dan Capatos, a ajuns la spital in stare grava, duminica dimineata. Bruneta are capul spart, piciorul rupt si multiple traumatisme pe corp, semn ca ar fi fost victima unei batai crunte, cel mai probabil din partea iubitului ei. in aceste momente, medicii o trateaza pe Daniela, iar politia .

Daniela Crudu, batuta de iubit, luata la misto de romanii misogini

Daniela Crudu a ajus ieri la spital dupa ce a fost batuta de iubitul ei de origine croata. Socanta a fost intamplarea in sine, dar si mesajele misogine ale multor romani. Iata aici mai multe detalii .

Daniela Crudu, BATUTA CRUNT de iubit! Vedeta a ajuns la Urgente. E SOCANT, abia acum S-A AFLAT ADEVARUL (VIDEO)

Daniela Crudu a fost bagata in spital de iubit. Dupa o bataie crunta, vedeta a ajuns, duminica dimineata, la Urgente, informeaza B1 TV. Incidentul a avut loc duminica dimineata. Daniela Crudu a fost lovi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )