Libnet.ro
UNICEF

01:06

Unde a plecat, de fapt, Anca Turcasiu dupa divort. Adevarul despre despartirea de sot

Playtech Playtech,
Unde a plecat, de fapt, Anca Turcasiu dupa divort. Adevarul despre despartirea de sot

Desi in urma cu cateva luni vorbea intr-un interviu pentru Antena Stars despre secretul casniciei de peste 22 de ani, neprevazutul a intervenit, iar divortul nu s-a lasat asteptat. in jurul motivului care a dus la separare inca planeaza controversa. Cert este ca actrita s-a mutat din paradisul de la Corbeanca la Bucuresti, apoi a . continuă pe Playtech

Cu ce se ocupa Anca Turcasiu, dupa divort. Sfatul de aur primit de la Angela Rusu

Solista de muzica populara, Angela Rusu a cantat weekendul trecut intr-un resort exclusivist de pe Litoral, iar evenimentul a fost prezentat de Anca Turcasiu. Angela a radiat pe scena, iar Anca a fost toata numai un zambet, semn ca si-a revenit dupa divortul de Cristian Georgescu. Angela Rusu i-a dat un sfat important. Ce sfat .

Anca Turcasiu, de nerecunoscut dupa divort. Cum arata acum artista

In urma cu o luna, Anca Turcasiu si-a uimit fanii cu anuntul divortului de Cristian Georgescu. Cei doi s-au despartit dupa 22 de ani de casnicie. De curand, poate pentru a uita de suferinta separarii, indragita artista si-a schimbat infatisarea. Iata cum arata acum! Anca Turcasiu, schimbari dupa divort in luna iulie, Anca Turcasiu anunta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )