Libnet.ro
UNICEF

05:15

De unde a pornit, de fapt, scandalul dintre Anna Lesko si Andreea Balan. Razboiul care dureaza de 15 ani

Playtech Playtech,
De unde a pornit, de fapt, scandalul dintre Anna Lesko si Andreea Balan. Razboiul care dureaza de 15 ani

Anna Lesko a sarit la gatul Andreei Balan, luandu-i apararea lui George Burcea, cu care se afla in emisiunea Ferma. Astfel, aceasta a uimit pe toata lumea cu vehementa cu care l-a aparat pe George Burcea, fostul sot al artistei Andreea Balan. De unde a pornit, de fapt, scandalul dintre Anna Lesko si Andreea Balan . continuă pe Playtech

Ferma 2020. Anna Lesko a facut-o praf pe Andreea Balan! A spus adevarul despre mariajul lui Burcea

In noul sezon al emisiunii Ferma 2020 se confrunta 8 oraseni cu 8 sateni pentru marele premiu de 50. 000 de euro. Dar lupta dintre cele doua echipe care aparent nu pot convietui la un loc, dar care sunt nevoite sa invete asta se muta pe alt plan, cel emotional. Cei 16 concurenti incep sa se .

Anna Lesko i-a socat pe toti participantii de la Ferma. Cu cine s-a sarutat

Anna Lesko, gest socant la Ferma. Oraseni vs Sateni! Artista a pus ochii pe unul dintre colegii ei de casa! Cu cine s-a sarutat vedeta in reality show-ul de pe PRO TV!? Aflati in randurile care urmeaza. Anna Lesko i-a socat pe concurentii de la Ferma cu un sarut patimas. Pe cine a pus ochii .

Ce se intampla, de fapt, intre George Pian si Jador. Rasturnare de situatie in scandalul dintre cei doi

Amenintarile lui George Pian, varul lui Emi Florin Mototolea, fostul lider al clanului Duduianu, nu se mai termina. Barbatul are un plan secret de razbunare. Conflictul ar fi izbucnit din cauza Youtube-ului. George Pian si Jador, scandal din cauza trendingului de pe Youtube. Au ajuns la pace? Conflictul dintre George Pian si Jador ar fi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )