Libnet.ro
UNICEF

14:00

De unde poti cumpara cea mai ieftina benzina in Romania, cu doar 0.1% adaos comercial

Antena3 Antena3,
De unde poti cumpara cea mai ieftina benzina in Romania, cu doar 0.1% adaos comercial

Incepand de marti, 15 septembrie 2020, cel mai ieftin combustibil din Romania poate fi gasit la Paulesti, Prahova. Lantul de benzinarii al unui milionar vinde benzina si motorina cu un adaos comercial de doar 0,1%. continuă pe Antena3

Veste imensa pentru soferi. Cea mai ieftina benzina din Romania

Incepand cu marti 15 septembrie, soferii din Romania pot cumpara benzina si motorina cu un adaos comercial de doar 0,1%. Unde se poate gasi cel mai ieftin combustibil din Romania. Soferii primesc o veste buna. Cel mai ieftin combustibil din Romania Mihai Anastasescu, un om de afaceri din Romania si proprietarul companiei NEPTUN SA din .

Vestea zilei pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. S-a intamplat la pompa in ultimii 3 ani

Aceasta este vestea zilei pentru toti soferii cu masini pe benzina si motorina. Pretul benzinei a fost depasit de cel al motorinei, pentru prima data in ultimii trei ani. Astfel, pe 11 septembrie, cea mai ieftina benzina din Romania costa 4,34 lei pe litru, in timp ce cea mai ieftina motorina se comercializa cu 4,24 .

in ce zile iti poti cumpara o masina mai ieftin. Putini romani stiu secretul acesta

Secretul pe care ar trebui sa il stie toti cei care sunt la un pas sa isi achizitioneze un autoturism. Potrivit specialistilor in domeniu, exista anumite zile in care iti poti cumpara o masina mai ieftin. Iata ce trebuie sa stii. Secretele dealerilor auto. in ce zile iti poti cumpara o masina mai ieftin Procesul .

Orasul din Romania unde a fost gasita cea mai mare comoara. Cat aur a fost descoperit

Una dintre cele mai mari comori descoperite vreodata in Romania a fost scoasa la lumina, accidental, de inundatii. Oamenilor nu le-a venit sa creada cat aur au gasit! Cea mai mare comoara din Romania, gasita de pescari. Cat aur au pescuit Filmele si legendele americane sunt pline de aventuri ale vanatorilor de comori, insa putini .

Romania se afla printre tarile Uniunii Europene cu cea mai mica rata de vaccinare a varstnicilor impotriva gripei

Romania se afla printre tarile UE cu cea mai mica rata de vaccinare a batranilor impotriva gripei. Datele publicate marti de catre Oficiul European de StatisticaEurostat) arata ca cea mai scazuta rata de.

Cea mai scumpa despartire din Romania. A primit zeci de milioane de euro

Despartire de lux, ar spune unii romani. Zeci de milioane de euro au intrat in buzunarele unei jumatati de cuplu dupa ce doi fosti soti au decis sa-si spuna adio. De ce au ales sa mearga pe drumuri separate si despre cine este vorba? Cel mai scump divort din Romania Camelia si Dan Sucu adus .

Romania, printre tarile din UE cu cea mai scazuta rata de vaccinare impotriva gripei, in randul varstnicilor

Cea mai scazuta rata de vaccinare din Uniunea Europeana impotriva gripei in randul persoanelor de 65 de ani si peste s-a inregistrat in 2018 in Letonia, Estonia, Slovacia, Slovenia, Lituania si Romania, fata de o medie de aproximativ 41% la nivelul Uniunii Europene, arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat), conform news. ro.

Vaccinarea impotriva gripei: Romania, printre tarile cu cea mai scazuta rata in randul varstnicilor

Cea mai scazuta rata de vaccinare din Uniunea Europeana impotriva gripei in randul persoanelor de 65 de ani si peste s-a inregistrat in 2018 in Letonia, Estonia, Slovacia, Slovenia, Lituania si Romania, fata de o medie de aproximativ 41% la nivelul.

Klaus Iohannis, despre magistrala de metrou Drumul Taberei: Este cea mai mare realizare de acest tip din Romania, de dupa Revolutie. Aceasta linie risca sa devina o legenda a amanarilor (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, marti, la inauguarea magistralei 5 de metrou, din Drumul Taberei. Seful statului a precizat ca aceasta este cea mai importanta realizare din domeniul infrastructurii de.

Prima zi de scoala in comuna cea mai saraca din Romania. Budele astea sunt fara apa, fara colac. Primarul a bagat apa doar la el si la Primarie

Elevii din Dimacheni au inceput scoala fara apa si cu toalete in fundul curtii, vechi de peste o jumatate de secol. Primarul candideaza pentru al saselea mandat si se consoleaza ca si el a invatat la fel, in timp ce parintii sunt speriati ca micutii se pot imbolnavi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )