Libnet.ro
UNICEF

00:07

Unde s-au ieftinit cel mai mult apartamentele din 2008 pana acum

România Liberă România Liberă,
Unde s-au ieftinit cel mai mult apartamentele din 2008 pana acum

Preturile locuintelor din Ramnicu Valcea, Constanta si Bucuresti au consemnat cele mai mari deprecieri, de peste 40%, din 2008 pana acum, in timp ce apartamentele din Sibiu si Timisoara s-au ieftinit cel mai putin in ultimii sase ani, cu 16%, respectiv 25%, potrivit datelor portalului imobiliare. ro. continuă pe România Liberă

Apartamentele din Constanta si Bucuresti s-au ieftinit cel mai mult din 2008

Preturile locuintelor din Sibiu si Timisoara au scazut cel mai putin in ultimii sase ani, cu 16%, respectiv 25%, in conditiile in care in Ramnicu Valcea, Constanta si Bucuresti au fost consemnate cele mai mari deprecieri, de peste 40%, potrivit datelor.

Cum influenteaza arestarea expertelor judiciare procesul lui Oprisan: verdictul se amana si mai mult

Arestarea celor doua experte din dosarul Oprisan complica si mai mult lucrurile in procesul de coruptie al baronului de Vrancea, care se judeca la Cluj Napoca. Presedintele Judecatoriei Cluj Napoca spune ca, cel mai probabil, angajarea unor alti experti va duce la o amanare a verdictului.

Seful miscarii Hezbollah: Jihadistii au afectat mai mult decat orice caricatura insultatoare imaginea profetului

Liderul miscarii siite libaneze Hezbollah a afirmat, vineri, ca jihadistii care fac ravagii in lume afecteaza mai mult imaginea islamului decat caricaturile care rad de Mahomed. in acest moment, este mai.

MFP a imprumutat 364 milioane de lei pe 10 ani, mai mult decat suma vizata

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat azi 364 milioane de lei prin vanzarea de obligatiuni pe 10 ani, mai mult decat era prevazut in prospectul de imprumut pentru luna ianuarie, dupa ce costul a coborat la un nou minim record pentru aceasta maturitate, potrivit datelor remise azi redactiei de BNR.

Politele RCA pentru tineri s-ar putea ieftini. in prezent, un sofer tanar plateste de 4 ori mai mult decat unul in varsta

Politele RCA pentru tineri s-ar putea ieftini. in acest moment, un sofer tanar incepator plateste chiar de patru ori mai mult decat unul cu 10 ani mai in varsta. Ministrul Finantelor Publice, Darius.

Seful miscarii Hezbollah, Hassan Nasrallah: Jihadistii au afectat mai mult decat orice caricatura insultatoare imaginea profetului

Liderul miscarii siite libaneze Hezbollah a afirmat vineri ca jihadistii care fac ravagii in lume afecteaza mai mult imaginea islamului decat caricaturile care rad de Mahomed, fara a condamna insa masacrul de la redactia Charlie Hebdo, scrie AFP.

Hezbollah: Extremistii insulta islamul mai mult decat o faceau caricaturile defaimatoare

Liderul gruparii libaneze Hezbollah, Hassan Nasrallah, a facut o declaratie video prin care sustine ca extremistii islamisti insulta atat islamul cat si pe Profetul Mahomed, mai mult decat cei care au.

Gala AFAN: Lucian Sanmartean, desemnat cel mai bun jucator roman/ Arlauskis, cel mai bun portar; Szukala, cel mai bun fundas; Keseru, cel mai bun atacant

Mijlocasul Lucian Sanmartean Steaua Bucuresti) a fost desemnat, joi seara, cel mai bun fotbalist roman al anului 2014, in cadrul Galei premiilor Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori AFAN), desfasurata la Hotelul Howard Johnson din Capitala, potrivit Agerpres.

Elena Udrea: PMP ii ramane loial lui Basescu, biroul sta in continuare pregatit. Cel mai probabil nu voi candida la functia de presedinte

Elena Udrea, presedintele Partidului Miscarea Populara, a declarat, luni, ca, cel mai probabil, nu va mai candida la functia de presedinte al formatiunii, la congresul partidului, din luna februarie. Fostul presedinte Traian Basescu este in masura sa spuna cand si cum va decide sa se reimplice in politica, dar PMP ii ramane loial, iar biroul sta in continuare pregatit.

Elena Udrea: Cel mai probabil NU voi candida la functia de presedinte PMP, la congresul din februarie

Presedintele PMP Elena Udrea a anuntat luni ca, cel mai probabil, nu va mai candida la functia de presedinte al formatiunii, la congresul partidului, din luna februarie, informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )