Libnet.ro
UNICEF

01:05

DE UNDE OR FI SCAPAT?! Florin Pastrama si Brigitte si-au facut IMPLANT de par! IMAGINI HORROR (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
DE UNDE OR FI SCAPAT?! Florin Pastrama si Brigitte si-au facut IMPLANT de par! IMAGINI HORROR (FOTO, VIDEO)

Florin Pastrama si Brigitte Sfat se pregatesc de nunta, motiv pentru care isi doresc sa arate cat mai bine. continuă pe B1

Florin Pastrama si Brigitte Sfat si-au ales verighetele. I-am promis ca are no limit

Florin Pastrama i-a facut pe plac Brigitte Sfat. Ce a trebuit sa faca fosta sotie a lui Ilie Nastase pentru a putea achizitiona verighetele visate, fara limita la buget? Florin Pastrama si Brigitte Sfat si-au cumparat verighetele Florin Pastrama i-a promis Brigittei Sfat ca ii va oferi mana libera in ceea ce priveste bugetul verighetelor.

Florin Pastrama s-a botezat la penticostali de dragul lui Brigitte. Nu mai vreau golaneala

Florin Pastrama s-a tinut de cuvant! Proaspatul sot al Brigittei Sfat s-a botezat la penticostali, religie in care este frumoasa bruneta. Florin Pastrama, botez penticostal de dragul sotiei Povestea de dragoste a celui mai controversat cuplu de la Ferma si-a gasit deznodamantul. Florin Pastrama i-a facut multe promisiuni Brigittei, de-a lungul competitiei, promisiuni de care .

FLORIN PASTRAMA A MURIT! Raluca Podea a facut anuntul DEVASTATOR si da vina pe Brigitte: Totul a plecat de la invitatiile de nunta!

Raluca Podea, fosta iubita a lui Florin Pastrama, a avut un mesaj dur pentru acesta, dar si pentru prospata lui sotie, Brigitte.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )