Libnet.ro
UNICEF

09:15

Unde sunt pensiile acestor romani. Informatia pe care trebuie sa o stie peste 2 milioane de pensionari

Playtech Playtech,
Unde sunt pensiile acestor romani. Informatia pe care trebuie sa o stie peste 2 milioane de pensionari

Primele raportari trimestriale detaliate ale fondurilor de pensii private Pilon II sunt aici. Despre pensiile acestea trebuie sa stie peste doua milioane de pensionari din Romania. Dupa ce ASF. continuă pe Playtech

Ce se va intampla cu Angela Merkel in curand. Mii de romani din Germania trebuie sa stie

CDU este principalul partid de guvernamant din Germania. Acesta urmeaza sa treaca azi prin alegeri interne, ca sa-si aleaga un nou lider, care va fi succesorul Angelei Merkel. UPDATE: Sefia CDU a fost castigata de catre Armin Laschet. Centristul, unul dintre aliatii Angelei Merkel, a fost ales succesor la conducerea principalului partid de guvernamant din .

Cine scapa de carantina in Romania. Conditia pe care trebuie s-o indeplineasca romanii

Decizie importanta a CNSU! Persoanele care intra in Romania nu trebuie sa mai stea in carantina daca au minim zece zile de cand au facut cea dea doua doza a vaccinului impotriva coronavirus. Cine scapa de carantina in Romania Luni, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat o hotarare potrivit careia, persoanele care au .

Cetatenii din Bucuresti se pot programa la vaccinare si in judetul Ilfov, unde sunt disponibile 7.397 locuri libere

Cetatenii din Bucuresti se pot programa la vaccinare si in judetul Ilfov, unde in prezent sunt disponibile 7. 397 locuri, conform unui comunicat de presa al Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva Covid-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )