Libnet.ro
UNICEF

01:05

De unde ii vine numele lui Celentano din Las Fierbinti. Sursa de inspiratie a celor de la PRO TV

Playtech Playtech,
De unde ii vine numele lui Celentano din Las Fierbinti. Sursa de inspiratie a celor de la PRO TV

De unde vine, de fapt, numele de Celentano? Serialul ar fi fost gol fara glumele si inteligenta practica a acestuia. Scenaristul Mimi Branescu a spus de unde s-a inspirat pentru acest personaj si de la ce a pornit totul. De unde vine numele lui Celentano din Las Fierbinti? Celentanoexista! Mimi Branescu, scenaristul serialului Las Fierbinti, . continuă pe Playtech

Unde este, de fapt, Las Fierbinti, orasul in care se filmeaza serialul de la PRO TV. Cati bani a castigat primaria din acest proiect

Romanii adora serialul Las Fierbinti si au luat la cunostinta ca se filmeaza intr-un oras din Ialomnita, dar putini stiu unde exact se afla acesta. Unde este, de fapt, Las Fierbinti? Iubitul serial Las Fierbinti se afla, de fapt, in orasul cu numele Fierbinti-Targ, din Ialomnita. Acesta este compus din satele: Fierbintii de Jos, Fierbintii .

inca o finantare de la Guvern pentru PRO TV. Ce serial va mai fi sponsorizat, dupa Las Fierbinti

Guvernul va mai finanta, pe langa Las Fierbinti, alt serial de la Pro Tv. Despre ce productie este vorba si cand va aparea aceasta pe micile ecrane? Guvernul finanteaza serialul Profu, de la PRO TV Pro TV primeste bani de la Guvern pentru al doilea serial care va urma sa intre pe micile ecrane din .

Antena 1 face concurenta serioasa PRO TV-ului. Cum vrea sa detroneze Las Fierbinti

Un nou serial va incepe, in aceasta toamna, la Antena 1! Este vorba despre Mangalita, care il are in rol principal pe actorul Teo Corban, pe care publicul l-a mai vazut in serialele de la Pro TV, Ai nostri, Atletico Textila, in Umbre de la HBO, dar si in lungmetrajele Pozitia copilului, Dupa Dealurisi in .

PRIMELE IMAGINI BOMBA: Nunta SECRETA a Amaliei Nastase: Fotografii SOC din Las Vegas! Ilie, ce-ai pierdut... (FOTO)

Amalia Nastase traieste o frumoasa iubire de dragoste cu omul de afaceri Razvan Vintilescu. Nunta de vis a celor doi a avut loc anul trecut in Las Vegas, dar imaginile au fost facute publice abia acum,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )