Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ungaria: Autocarul echipei feminine de baschet Gyor, implicat intr-un accident rutier - 2 morti si 16 raniti

Hotnews Hotnews,
 Ungaria: Autocarul echipei feminine de baschet Gyor, implicat intr-un accident rutier - 2 morti si 16 raniti

Autocarul ce transporta echipa feminina de baschet din orasul Gyor 110 km vest de Budapesta) a fost implicat intr-un accident rutier, antrenorul si directorul clubului pierzandu-si viata, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, implicat intr-un accident rutier.

Marius Nicoara a declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX ca nu a fost ranit in urma accidentului, dar ca masina pe care o conducea a fost avariata. Am fost implicat intr-un accident rutier usor, mai degraba un incident, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. Soferul unei masini a oprit si a vrut sa treaca linia dubla continua, au fost mai multe masini care au franat, iar eu eram ultimul din coloana si am intrat in masina din fata mea. Nu am patit nimic, dar masina mea personala pe care o .

Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER

Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, a fost implicat, sambata, intr-un accident rutier in Cluj-Napoca, lovind un autoturism care circula in fata masinii sale, iar senatorul a primit avertisment si trei.

Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, implicat intr-un accident rutier in Cluj-Napoca

Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, a fost implicat, sambata, intr-un accident rutier in Cluj-Napoca, lovind un autoturism care circula in fata masinii sale, iar senatorul a primit avertisment si trei puncte de penalizare.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )