Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ungaria a decretat stare de urgenta in doua regiuni din sudul tarii, din cauza fluxului de imigranti

B1 B1,
Ungaria a decretat stare de urgenta in doua regiuni din sudul tarii, din cauza fluxului de imigranti

Guvernul ungar a instaurat marti stare de urgenta in doua regiuni din sudul tarii din cauza fluxului de refugiati, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, citat de MTI. Starea de urgenta, decretata. continuă pe B1

Ungaria decreteaza STARE DE URGENTA, din cauza valului de imigranti

Guvernul ungar a decretat, marti, stare de criza din cauza imigratiei in masa, in doua judete din sudul Ungariei, informeaza Mediafax. Anuntul a fost facut a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, citat de MTI.

VIDEO Ungaria a inchis granita cu Serbia si a decretat stare de criza. Imigrantii au taiat gardul de sarma

Intrarea imigrantilor din Serbia in Ungaria era blocata complet marti la punctul oficial de trecere Roszke, in ziua in care autoritatile ungare au instituit masuri restrictive vizand limitarea afluxului de refugiati. Politia ungara a retinut 16 imigranti care au taiat gardul metalic de la frontiera cu Serbia.

Stare de urgenta in California din cauza incendiilor devastatoare

Guvernatorul Californiei Jerry Brown a declarat stare de urgenta, dupa ce o persoana a murit in incendii care au distrus sute de locuinte si au obligat mii de peroane sa-si paraseasca casele, in nordul.

Surse: Corneliu Vadim Tudor, transportat de urgenta la spital din cauza unor afectiuni cardiace

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a fost transportat luni de urgenta la spital din cauza unor afectiuni cardiace, potrivit unor surse medicale, citate de Agerpres. Acesta a fost internat la Centrul Clinic de Urgenta.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2717 seconds )