Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ungaria lui Viktor Orban se pregateste sa infrunte administratia Biden

Hotnews Hotnews,
 Ungaria lui Viktor Orban se pregateste sa infrunte administratia Biden

Odata cu revenirea la putere a democratilor la Washington, opozantii premierului ungar Viktor Orban spera la o intensificare a presiunilor asupra Budapestei, deja pregatita de o infruntare la fel ca imediat dupa 2010, comenteaza AFP citata de Agerpres. Prin respingerea refugiatilor, aversiunea fata de echilibrul de puteri si apetenta pentru fake news, stilul controversat de guvernare al prim-ministrului ungar, deja in conflict cu Bruxellesul, il apropia de presedintele american republican Donald Trump, perdant in alegerile din noiembrie. continuă pe Hotnews

Desi si-a petrecut luna de miere in Ungaria, Joe Biden nu-l va menaja pe premierul Viktor Orban

Pierderea alegerilor prezidentiale in SUA de catre Donald Trump il priveaza pe premierul iliberal de la Budapesta, Viktor Orban, de un aliat important pe scena internationala. Noul presedinte i-a criticat in dese randuri stilul autoritar de conducere. Totusi, Biden cunoaste din 1977 Ungaria, unde si-a petrecut luna de miere dupa casatoria cu viitoarea prima doamna, Jill Biden.

Huawei spera la o resetare a relatiilor cu SUA sub administratia Biden

Huawei spera sa reseteze relatiile cu Statele Unite sub administratia democratului Joe Biden, potrivit unui director al companiei chineze de echipamente de telecomunicatii si telefoane mobile, transmite CNBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )