Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ungaria nu va participa la Eurovision 2020. Motivul incredibil din spatele deciziei

România Liberă România Liberă,
Ungaria nu va participa la Eurovision 2020. Motivul incredibil din spatele deciziei

Ungaria nu va participa la editia de anul viitor a concursului Eurovision, generand astfel un val de. continuă pe România Liberă

Eurovision 2020. Ungaria anunta retragerea sa, din cauza ca acest concurs a devenit prea gay

Concursul Muzical Eurovision se va desfasura in 2020 fara Ungaria, care si-a anuntat retragerea, din cauza ca aceasta competitie a devenit prea gay. Eurovision 2020: Ungaria s-a retras, din cauza ca acest concurs a devenit prea gay Concursul Muzical Eurovision este o competitie anuala desfasurata intre multe dintre tarile care sunt membre active ale Uniunii .

Cine este manelistul milionar din spatele Vladutei Lupau, noua regina a YouTube-ului romanesc

Vladuta Lupau are sute de mii de urmaritori pe YouTube si zeci de milioane de vizualizari la piesele pe care le posteaza pe internet. Putini sunt insa cei care stiu ca in spatele ei se afla un manelist milionar, care o ajuta sa isi produca piesele. Vladuta Lupau, noua regina a YouTube-ului romanesc, colaboreaza cu .

Bebelusul cu mii de seringi: povestea dramatica din spatele unei poze iconice

Povestea din spatele nasterii unui bebelus a devenit virala, in momentul in care imaginea cu mii de seringi aranjate in inimia in jurul copilului a ajuns online. Unii oameni au opt copii, alti au doi, altii au unul. Pe langa acestia insa, exista foarte multe familii care isi dedica cea mai mare parte a vietii .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )