Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ungaria, Romania si Polonia, pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste cresterea economica

Antena3 Antena3,
Ungaria, Romania si Polonia, pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste cresterea economica

Ungaria, Romania si Polonia au inregistrat in primul trimestru din 2019 cel mai semnificativ avans al economiei din Uniunea Europeana, comparativ cu perioada similara din 2018, arata datele preliminare publicate. continuă pe Antena3

Ungaria, Romania si Polonia au cele mai mari cresteri economice din UE

Ungaria, Romania si Polonia au inregistrat cele mai mari cresteri economice din Uniunea Europeana, in primul trimestru al acestui an, arata datele publicate miercuri de institutul european de statistica Eurostat.

Directorii agentiilor de Plati din Uniunea Europeana, reuniti in Capitala

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) organizeaza la Bucuresti, alaturi de Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, cea de-a 45-a Conferinta a directorilor agentiilor de plati din Uniunea Europeana, in contextul exercitarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Ciolos, reactie la avertismentul CE: Este o lupta directa intre Dragnea si Uniunea Europeana, in care romanii sunt luati ostatici de catre un partid al penalilor si tinuti pe post de scut

Inlocuirea MCV cu o procedura mai drastica si posibilitatea, afirmata acum ferm, de activare a Articolului 7 reprezinta cea mai dura actiune a Comisiei Europene impotriva Guvernului Romaniei, de la inceputul luptei PSD impotriva justitiei si pana astazi, spune liderul PLUS, Dacian Ciolos. El face apel la judecatorii Curtii Constitutionale sa declare neconstitutionale modificarile aduse de PSD-ALDE-UDMR legislatiei penale, afirmand ca, altfel, vor purta pe umeri complicitatea la anularea celui mai mare pas inainte facut de catre Romania: integrarea in Uniunea Europeana.

Ce inseamna munca in Uniunea Europeana. La ce trebuie sa fim atenti cand muncim in alta tara

Unul dintre cele mai mari avantaje ale Romaniei, odata cu aderarea la Uniunea Europeana, este mobilitatea fortei de munca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )