Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ungaria, scrisoare catre CE in care este vizata si Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ungaria, scrisoare catre CE in care este vizata si Romania

Presedintele ungar Janos Ader a transmis o scrisoare presedintelui Comisiei Europene Ursula von der Leyen in care reclama ca pe Tisa si Somes ajung in Ungaria cantitati mari de deseuri din Romania si Ucraina. continuă pe Ziarul Bursa

Care este efectul psihologic al pandemiei de coronavirus? Cum ar putea arata normalitatea post-COVID? intalnire online deladistanta cu psihologul Daniel David, vineri, de la ora 14.00

Care este efectul psihologic al pandemiei de coronavirus? Cum afecteaza comportamenul oamenilor, atitudinea lor, cum s-a schimbat stilul de viata si ce ar trebui sa facem pentru ca efectele emotionale sa fie cat mai reduse? Cum ar putea arata normalitatea post-COVID-19? Sunt cateva dintre intrebarile la care vom cauta raspunsuri la intalnirile online deladistanta, vineri, de la ora 14. il avem invitat pe psihologul Daniel David, rectorul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Primul efect direct al cresterii numarului de cazuri de COVID-19: MAE confirma ca autoritatile olandeze recomanda 14 zile de izolare la domiciliu celor care vin din Romania

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe confirma caautoritatile olandeze recomanda,incepand cu data de 9 iulie, cetatenilorcare se deplaseaza din Romania in Olanda sa se auto-izolezela.

E oficial! Acesti oameni au coronavirus chiar acum. Care este, de fapt, numarul real de infectii

Numar urias de cazuri confirmate zilnic de COVID-19 in SUA, dar estimarile oficiale au aratat ca numarul de infectii este mult mai mare. Fostul comisar al FDA, Scott Gottlieb, a declarat ca de fapt 1 din 150 de persoane din SUA este probabil infectat chiar acum, scrie Forbes.

Bateria care este cu 90% mai ieftina decat ce folosim in prezent

Bateriile litiu-ion joaca un rol important in lumea tehnologiei. Alimenteaza aproape tot, de la telefoane la masini electrice. Una dintre persoanele care au ajutat la dezvoltarea acestora spune.

Un startup de criptomonede, in care este implicat si un IT-is roman, a primit 4 milioane dolari finantare

Un startup britanic de criptomonede, in echipa caruia lucreaza si un programator roman, a primit joi o investitie de capital de risc de 4,1 milioane de dolari, intr-o runda de finantare la care a participat si un fondator al platformei fintech TransferWise.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )