Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ungaria: Viktor Orban jura sa conserve cultura crestina a Ungariei. Marti va fi ales oficial premier pentru a treia oara

Hotnews Hotnews,
 Ungaria: Viktor Orban jura sa conserve cultura crestina a Ungariei. Marti va fi ales oficial premier pentru a treia oara

Viktor Orban a spus luni ca principala misiune a guvernului sau va fi sa conserve securitatea Ungariei si cultura crestina, continuandu-si politica nationalista de a tine departe migrantii, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Viktor Orban pozeaza in aparatorul culturii crestine a Ungariei

Prioritatea noului guvern de la Budapesta va fi prezervarea securitatii si culturii crestine a Ungariei, a declarat luni Viktor Orban, mandatat de presedintele Janos Ader cu formarea echipei guvernamentale dupa victoria larga obtinuta de partidul sau Fidesz la alegerile din 8 aprilie, relateaza Reuters.

Viktor Orban: Nici macar un cent de la UE nu ar trebui sa fie pentru migranti

Premierul Ungariei, Viktor Orban, face noi declaratii controversate cu privire la migranti. El a sugerat ca ar putea bloca bugetul pe termen lung al Uniunii Europene si a afirmat ca migrantii nu ar trebui sa prim.

Viktor Orban: Nici macar un cent de la Uniunea Europeana nu ar trebui sa fie pentru migranti

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a sugerat ca ar putea bloca bugetul pe termen lung al Uniunii Europene si a afirmat ca migrantii nu ar trebui sa primeasca niciun ban de la UE, scrie News. ro citand Politico.

Viktor Orban - lege restrictiva pentru imigranti

Cu o victorie considerabila in alegerile legislative ce au avut loc luna trecuta, premierul Viktor Orban a anuntat, astazi, ca noul sau guvern va face legea privind imigratia din Ungaria mai restrictiva, informeaza L 'Orient le Jour.

Viktor Orban: Nici macar un cent de la Uniunea Europeana nu ar trebui sa fie pentru migranti

Premierul ungar Viktor Orban a sugerat ca ar putea bloca bugetul pe termen lung al Uniunii Europene si a afirmat ca migrantii nu ar trebui sa primeasca niciun ban de la UE, scrie Politico.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )