Libnet.ro
UNICEF

13:30

UNICEF: o treime dintre luptatorii din Yemen sunt copii

Hotnews Hotnews,
 UNICEF: o treime dintre luptatorii din Yemen sunt copii

Agentia UNICEF spune ca aproape 77 de copii au fost omorati in conflictul armat incepand cu data de 26 martie, atragand atentia in acelasi timp si asupra crizei malnutritiei cu care se confrunta populatia din Yemen, comunica The Guardian. continuă pe Hotnews

inca doi cetateni romani, evacuati din Yemen

Inca doi romani au fost evacuati din portul Al Hudaydah din Yemen. Ei se afla acum nava maritima pakistaneza, cu destinatia Djibouti, precizeaza Ministerul Apararii Externe. Operatiunea a fost derulata in.

MAE: Trei cetateni romani evacuati din Yemen au sosit joi in Romania

Ministerul de Externe informeaza ca, in cursul zilei de joi, trei cetateni romani au sosit in Romania din Yemen, numarul persoanelor evacuate si repatriate din aceasta tara cu sprijinul MAE fiind, pana in prezent, de 25 de cetateni romani si trei membri de familie.

MAE: Trei cetateni romani evacuati din Yemen au sosit joi in Romania

Ministerul de Externe informeaza ca, in cursul zilei de joi, trei cetateni romani au sosit in Romania din Yemen, numarul persoanelor evacuate si repatriate din aceasta tara cu sprijinul MAE fiind, pana in prezent, de 25 de cetateni romani si trei membri de familie, potrivit Mediafax.

MAE: Trei romani evacuati din Yemen au sosit, joi, in Romania

Ministerul de Externe a transmis ca, in cursul zilei de joi, trei cetateni romani au sosit in Romania, din Yemen, conform Mediafax.

Sediul Ministerului Apararii din Yemen, lovit de un raid aerian

Sediul Ministerului Apararii din Yemen a fost lovit joi in cursul unui raid aerian al coalitiei arabe in capitala yemenita Sanaa, controlata de rebelii siiti houthi si de aliatii lor, au afirmat martori.

Sprijinim coalitia regionala condusa de Arabia Saudita si actiunile lor din Yemen

Comitetul Parlamentarilor Romani pentru Iranul Liber sprijina coalitia regionala condusa de Arabia Saudita si actiunile lor din Yemen in lupta impotriva fortelor antidemocratice sprijinite de regimul mulahilor Iranieni.

PC si PLR, tot mai aproape de o fuziune. Daniel Constantin: 95% din filiale sunt de acord cu propunerea (VIDEO)

PC si PLR ar putea deveni un singur partid. Cei mai multi dintre conservatori sunt pentru o fuziune cu formatiunea condusa de Calin Popescu Tariceanu. A spus-o chiar liderul PC, Daniel Constantin, care a avut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )