Libnet.ro
UNICEF

10:30

UniCredit nu mai foloseste Facebook pentru reclama si campanii de marketing

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UniCredit nu mai foloseste Facebook pentru reclama si campanii de marketing

UniCredit SpA a oprit folosirea Facebook pentru reclama si campanii de marketing si nu isi va schimba decizia pana cand reteaua de socializare nu-si va imbunatati standardele etice, a anuntat directorul general al celui mai mare grup bancar italian, Jean Pierre Mustier, transmite Reuters. Facebook nu actioneaza intr-un mod etic. nu vom utiliza reteaua pana cand nu va avea un comportament etic adecvat, a declarat Jean Pierre Mustier, conform Agerpres. intrebat daca decizia are legatura cu scandalul Cambridge Analytica, seful UniCredit a raspuns: Da. continuă pe Ziarul Bursa

UniCredit renunta la marketingul de pe Facebook

UniCredit SpA a oprit folosirea Facebook pentru reclama si campanii de marketing si nu isi va schimba decizia pana cand reteaua de socializare nu-si va imbunatati standardele etice, a anuntat directorul general al celui mai mare grup bancar italian, Jean Pierre Mustier, transmite Reuters.

Cea mai prestigioasa medalie pentru matematica a fost furata! Ce informatii au autoritatiile

O medalie considerata ca fiind cea mai prestigioasa din lume pentru matematica a fost furata de la un profesor din Cambridge la doar o jumatate de ora dupa ce acesta a fost distins cu premiul in Rio de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )