Libnet.ro
UNICEF

12:00

De ce unii oameni sunt mai frigurosi decat altii

Playtech Playtech,
De ce unii oameni sunt mai frigurosi decat altii

De ce unii oameni pot sta in pantaloni scurti atunci cand altii se plang de frig chiar si cu o geaca groasa? Aceasta e o intrebare la care stiinta incearca sa raspunda de mult timp. Charles Darwin a remarcat capacitatea locuitorilor Tierra del Fuego de a rezista la frig inca din timpul celui de-al doilea [] De ce unii oameni sunt mai frigurosi decat altii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Microsoft a facut un motor de cautare pentru YouTube mai bun decat Google

Cei de la Microsoft au gasit o modalitate prin care sa te faca sa accesezi Bing, inainte de a cauta un video pe YouTube. Microsoft a actualizat functia de cautare video a Bing saptamana asta, iar rezultatul final e destul de bun. Implica previzualizari in miniatura mai mari si mai clare ale clipurilor, care pot [] Microsoft a facut un motor de cautare pentru YouTube mai bun decat Google Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un tanc este mai ieftin decat o masina: si tu iti poti achizitiona o masinarie de razboi ruseasca

Impunatoarele tancuri produse in perioada Uniunii Sovietice pot fi achizitionate acum la un preturiextrem de mici. Traim in vremuri in care un tanc, ce-i drept, utilizat, este mai ieftin decat o masina. Si nu este vorba despre orice tanc, ci despre unul dintre principalele modele folosite in prezent de catre Armata Rusa. T-72 a inceput [] Un tanc este mai ieftin decat o masina: si tu iti poti achizitiona o masinarie de razboi ruseasca Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO VIDEO Oaza de civilizatie de pe Autostrada Soarelui. Toaletele publice mai curate decat la mall, ingrijite de o echipa de fosti someri din Fetesti

O mana de ingrijitori din Fetesti au reusit sa demonstreze ca toaletele publice pot fi mai curate decat cele de la malluri. Vasile Voicu, seful parcarilor de pe A2: Este o munca de echipa. Unul singur n-ar putea face nimic.

Microsoft a facut un motor de cautare YouTube mai bun decat Google

Sunt sanse mici ca YouTube sa isi piarda vreodata titlul de rege al video-urilor online, dar cei de la Microsoft au gasit o modalitate prin care sa te faca sa accesezi Bing inainte sa cauti un clip. Microsoft a actualizat functia de cautare video a Bing saptamana asta, iar rezultatul final e destul de bun. [] Microsoft a facut un motor de cautare YouTube mai bun decat Google Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Producatorii de medicamente generice: 1.200 de produse, dintre care jumatate fabricate in tara, costa mai putin decat 0,5 litri de apa

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) sustine ca 1. 200 de produse, dintre care jumatate fabricate in tara, costa mai putin decat o jumatate de litru de apa minerala, in contextul anuntarii scaderii preturilor la medicamente de la 1 iulie.

Sexul pe bani acum 100 de ani. Grizeta, mai bogata decat avocatii si medicii: fetitele dulci se vindeau pe 10.000 de lei

Frumoase, elegante, rafinate, in stare sa suceasca mintile oricarui barbat, fetitele dulci de altadata era numite podarese sau grizete, in timp ce patroanele bordelurilor se chemau femei pezevenghi. Se vindeau pe bani frumosi, unele dintre ele ajungand mai bogate decat intelectualii vremii care trudeau zi de zi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )