Libnet.ro
UNICEF

22:45

Uniunea Europeana va anunta in 7 iunie noua versiune a Uniunii Pietelor de Capital

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Uniunea Europeana va anunta in 7 iunie noua versiune a Uniunii Pietelor de Capital

Uniunea Europeana va anunta in 7 iunie noile initiative pentru reconfigurarea proiectului sau privind Uniunea Pietelor de Capital CMU), care vor reflecta modificarile cauzate de Brexit, a afirmat Ugo Bassi, director in cadrul diviziei pentru servicii financiare al Comisiei Europene CE), transmite agentia Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Uniunea Europeana, anuntul care afecteaza toate statele membre. Ce se va intampla cu pietele de capital, dupa Brexit

Uniunea Europeana va reconfigura, in contextul Brexit, proiectul Uniunii pietelor de capital, consolidand mecanismele de supraveghere si extinderea geografica, arata un document comunitar oficial.

Uniunea Europeana va reconstrui piata de capital dupa Brexit

Brexitul forteaza Uniunea Europeana sa regandeasca mult-dorita Uniune a Pietelor de Capital CMU) prin extinderea supervizarii si a accesului la pietele financiare globale, arata un document UE consultat de Reuters.

Uniunea Europeana va reconfigura piata de capital, in perspectiva Brexit

Uniunea Europeana va reconfigura proiectul Pietelor de Capital,consolidand mecanismele de supraveghere si extinderea geografica, in contextul Brexituli, arata un document comunitar oficial obtinut de agentia Reuters.

Facebook a primit o amenda record de la Uniunea Europeana din cauza WhatsApp

Verificarile antitrust ale Uniunii Europene fata de Facebook au dus la amendarea companiei cu o suma uriasa, din cauza WhatsApp. Comisia Europeana, care actioneaza ca arbitru in ceea ce priveste competitia in Uniunea Europeana, sustine ca a aplicat o amenda proportionala si descurajatoare, avand in vedere actiunile Facebook. Compania ar fi sustinut ca nu va [].

Google lucreaza la o noua versiune de Android pentru telefoane ieftine

Google lucreaza la o noua versiune de Android, numita Android Go, care va contine optimizari speciale pentru telefoanele ieftine, cu dotari mai slabe.

Be EU: Detasarea lucratorilor in Uniunea Europeana

De la Parlamentul European au fost prezenti Agnes Jongerius si Gunnar Hokmark si au discutat despre detasarea lucratorilor in Uniunea Europeana. Lucratorul detasat este acel angajat care este.

Tinerii, invitati sa-si dea cu parerea despre Uniunea Europeana, la Muzeul Cartii

Evenimentul debuteaza vineri, 19 mai 2017, in Sala de conferinte a Muzeului Tiparului si Cartii Vechi Romanesti, la ora 10. 00, cu dezbateri interactive si va continua in spatiul in aer liber al Curtii Domnesti cu atelierul propriu zis, unde tinerii participanti vor transpune, prin pictura, viziunea lor despre Uniunea Europeana.

Comisia Europeana va decide in iunie masuri pentru penalizarea tarilor est-europene care nu accepta refugiati

Comisia Europeana va decide in luna iunie eventuale masuri juridice pentru penalizarea tarilor central si est-europene care au refuzat sa accepte imigranti extracomunitari in cadrul schemei cotelor stabilita de Uniunea Europeana, informeaza Reuters. in raportul Comisiei este mentionat ca Romania se pregateste sa preia in scurt timp pentru prima data refugiati din Turcia in baza acestui mecanism.

Somnul RATIUNII naste desene animate! Clip de propaganda al UE: migranti vin pe un covor ZBURATOR iar Uniunea Europeana e intruchipata de Tinker Bell! (VIDEO)

Un clip, finantat de Comisia Europeana, guvernul francez si o serie de ONG-uri din Franta, face uz de un arsenal propagandistic simplist si exagerat, mizand pe coarda sensibila a privitorilor si nu pe.

Somnul RATIUNII naste desene animate! Clip de propaganda al UE: migrantii vin pe un covor ZBURATOR iar Uniunea Europeana e intruchipata de Tinker Bell! (VIDEO)

Un clip, finantat de Comisia Europeana, guvernul francez si o serie de ONG-uri din Franta, face uz de un arsenal propagandistic simplist si exagerat, mizand pe coarda sensibila a privitorilor si nu pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )