Libnet.ro
UNICEF

13:45

Uniunea Europeana a aprobat proiecte de investitii de peste 17 miliarde euro in Grecia

B1 B1,
Uniunea Europeana a aprobat proiecte de investitii de peste 17 miliarde euro in Grecia

Comisia Europeana a aprobat, luni, 18 proiecte de investitii in Grecia, pentru implementarea carora cel mai indatorat stat din zona euro va primi peste 17 miliarde de euro in perioada 2014-2020, potrivit unui. continuă pe B1

Nevoiasii Botosaniului, miluiti cu alimente de la Uniunea Europeana in pragul Craciunului

Astazi au sosit la Botosani ajutoarele de Uniunea Europeana pentru nevoiasii judetului. Zece camioane incarcate cu alimente au fost descarcate la incubatorul de afaceri din municipiul Botosani, acolo unde maine va incepe distribuirea.

Nicolae Timofti stie cum se poate face integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana

Integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana se poate face doar in conditiile unui stat de drept, in care nimeni nu este mai presus ca legea. Pentru atingerea acestui obiectiv, avem nevoie de structuri de ordine profesioniste, flexibile si, nu in ultimul rand, cu profund simt patriotic.

Klaus Iohannis: Sa organizam un consens national pentru a sustine integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana

Noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, spera ca obiectivele Republicii Moldova privind integrarea europeana sa se transforme din reziderat in realitate. Declaratia a fost facuta astazi, in cadrul sedintei solemne a Senatului si Camerei Deputatilor, in care Klaus Iohannis a depus juramantul de investitura in functia de presedinte al Romaniei.

Peste 3 miliarde de pasageri transportati cu avionul in 2014

Companiile aeriene din lume au transportat, in acest an, 3,2 miliarde de pasageri, cu circa 5% mai multi decat in 2013, a anuntat, ieri, Organizatia Aviatiei Civile Internationale OACI), o agentie specializata a ONU, citata de AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )