Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uniunea Europeana ii cere lui Khalifa Haftar sa puna capat atacului din Libia

Hotnews Hotnews,
 Uniunea Europeana ii cere lui Khalifa Haftar sa puna capat atacului din Libia

Uniunea Europeana a emis un comunicat oficial prin care ii cere generalului Khalifa Haftar, liderul grupului paramilitar Armata Nationala Libiana, sa puna capat atacului asupra capitalei Libiei, Tripoli, scrie Mediafax, citand Reuters. continuă pe Hotnews

Romania are cele mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana

Romania are cele mai periculoase drumuri din Uniunea Europeana. Este concluzia unui studiu facut de Comisia Europeana in toate tarile Uniunii. in tara noastra, rata mortalitatii in accidentele rutiere.

Trump in razboi cu Uniunea Europeana: de ce vor avea de suferit europenii

Donald Trump este unul dintre cei mai incapatanati presedinti din toate timpurile, iar cea mai noua dovada in acest sens vine sub forma unui conflict economic cu Uniunea Europeana. Administratia de la Washington se afla intr-un razboi financiar cu UE din cauza unor subventii acordate companiei franceze Airbus, in defavoarea americanilor de la Boeing. Sub [] .

Donald Trump: Pacat ca Uniunea Europeana este atat de DURA cu Regatul Unit in privinta Brexitului

Intr-o postarepe Twitter, de miercuri, presedintele american Donald Trump a criticat Uniunea Europeana pentru modalitatea dura in care trateaza Marea Britanie in cazul Brexitului. in acelasi timp,.

Donald Trump critica Uniunea Europeana ca e prea dura cu Marea Britanie in privinta Brexit-ului

Presedintele Donald Trump a reprosat Uniunii Europene ca este prea dura cu Marea Britanie in ceea ce priveste Brexit-ul. Mare pacat ca Uniunea Europeana este asa dura cu Regatul Unit si.

Brexit, amanat oficial: care este noua data agreata de Uniunea Europeana

Theresa May a reusit sa convinga oficialii de la Bruxelles de utilitatea amanarii Brexit. Noua data oficiala a finalizarii procesului a fost mutata, cu cateva conditii. Dupa o saptamana in care s-a intalnit individual cu mai multi lideri importanti europeni, Theresa May a participat ieri la Bruxelles la o sedinta menita, din nou, sa stabileasca [] .

Theresa May afirma ca isi doreste ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana cat mai curand posibil

Premierul britanic Theresa May a declarat ca isi doreste ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana cat mai curand posibil, explicand ca liderii UE au acceptat ca Regatul Unit ar putea parasi Blocul comunitar chiar inainte de luna octombrie, in cazul ratificarii acordului de Brexit, potrivit Mediafax citand The Guardian.

Romania are cele mai periculoase drumuri din toata Uniunea Europeana, pentru al patrulea an la rand

Drumurile din Romania raman, si in 2018, cele mai periculoase pentru conducatorii auto si pasageri, in contextul in care, anul trecut, s-a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din accidente rutiere din Uniunea Europeana, 96 de morti la un.

Trump acuza Uniunea Europeana ca este prea dura cu Marea Britanie. Avertismentul presedintelui

Presedintele american Donald Trump le-a reprosat liderilor UE ca sunt prea duri cu Marea Britanie, in problema Brexit-ul. in context, el a acuzat Uniunea ca este si un partener comercial brutal in relatia cu SUA, avertizand insa ca acest lucru se va schimba.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )