Libnet.ro
UNICEF

07:16

Uniunea Europeana, confruntata cu cea mai grava criza din istoria sa, a primit premiul Nobel pentru Pace

Hotnews Hotnews,
Uniunea Europeana, confruntata cu cea mai grava criza din istoria sa, a primit premiul Nobel pentru Pace

O Europa care se lupta cu cea mai grava criza din istoria sa a primit formal luni, la Oslo, premiul Nobel pentru Pace care i-a fost decernat pentru rolul jucat in transformarea unui continent al razboaielor intr-unul al pacii, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Cea mai SCAZUTA temperatura din aceasta iarna: - 22 de grade! Vezi unde s-a inregistrat.

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon a fost inregistrata, vineri dimineata, in localitatea harghiteana Joseni, unde mercurul din termometre a coborat pana la minus 22 de grade Celsius, potrivit Mediafax. Meteorologul de serviciu de la Statia Joseni, Rodica Biro, a declarat ca temperatura cea mai scazuta a sezonului a fost inregistrata, vineri, in intervalul orar 6. Minima diminetii a fost de minus 22 de grade Celsius. Este cea mai rece dimineata de pana acum, in tara, in .

Firma brasoveana SKS a furnizat role textile de 250.000 de euro pentru cea mai inalta cladire din Romania

Compania brasoveana SKS Romania, subsidiara producatorilor germani de rulouri SKS, a furnizat role textile de 250. 000 de euro pentru proiectul Sky Tower, cea mai inalta cladire din tara.

Daniel Constantin: Este cea mai importanta victorie din viata Romaniei de dupa 89

Victoria USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie este cea mai importanta victorie din viata politica a Romaniei de dupa 1989, a declarat duminica seara presedintele Partidului Conservator, Daniel.

Yao Defen, cea mai inalta femeie din lume, s-a stins din viata

Yao Defen, cea mai inalta femeie din lume, a murit la varsta de doar 39 de ani. Yao Defen a intrat in Cartea Recordurilor in ianuarie 2010, fiind omologata ca Cea mai inalta femeie din lume la peste 2,3 metri.

Cea mai mica temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat la Joseni - minus 22 grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura de la inceputul iernii, la nivel national, s-a inregistrat vineri dimineata la Joseni, unde mercurul din termometre a coborat pana la minus 22 grade Celsius, in timp ce la Miercurea.

Dupa 15 ani, acesta e documentul care face lumina in cea mai controversata moarte din SUA. Lumea muzicii e in stare de soc

A fost una din cele mai controversate crime din SUA, iar vreme de 15 ani nimeni nu a stiut cauzele reale ale mortii acestui rapper cunoscut. Decesul lui Notorious B. a cazut ca un trasnet in lumea muzicii din.

Mihai Malaimare Jr., premiat de Societatea Criticilor de Film din Boston, pentru cea mai buna imagine

Directorul de imagine Mihai Malaimare Jr. a primit, duminica, premiul pentru cea mai buna imagine din partea Boston Society of Film Critics, pentru filmul The Master, in regia lui Paul Thomas Anderson. Filmul de.

Cea mai scazuta temperatura a sezonului: Minus 22 de grade Celsius, la Joseni

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon a fost inregistrata, vineri dimineata, in localitatea harghiteana Joseni, unde mercurul din termometre a coborat pana la minus 22 de grade Celsius. De asemnea, la.

Francois Hollande: Criza este in urma noastra. Replica Angelei Merkel: Nu pot inca sa ridic alerta complet, sunt prudent optimista

Cancelarul german Angela Merkel l-a contrazis luni pe presedintele Frantei, Francois Hollande, si a precizat ca nu este in masura sa ridice alerta legata de criza din zona euro, dupa ce a liderul francez afirmase ca cea mai grava criza cu care se confrunta uniunea monetara se afla acum in urma noastra, relateaza AFP.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Videanu: USL poarta de astazi cea mai mare ...

Coordonatorul campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta, Adriean Videanu, a declarat, luni, legat de rezultatele la alegeri parlamentare din 9 decembrie , ca USL va purta cea mai mare responsabilitate pentru evolutia Romaniei. USL incepand de astazi poarta cea mai mare responsabilitate fata de evolutia societatii romanesti, a afirmat Videanu. Guvernul USL 2 nu mai poate da vina pe Guvernul USL 1, asa cum a facut sapte luni, a adaugat liderul .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )