Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uniunea Europeana a creat Wikipedia pentru roboti, o enciclopedie care sa ii transforme in masinarii mai utile

Adevărul Adevărul,
Uniunea Europeana a creat Wikipedia pentru roboti, o enciclopedie care sa ii transforme in masinarii mai utile

Europenii vor sa le ofere robotilor o enciclopedie, o Wikipedia a lor sau o retea de tip World Wide Web. Astfel, aceste masinarii vor putea sa-si distribuie informatii intre ele si sa invete una de la alta. Debutul si-l fac intr-un spital. continuă pe Adevărul

Serbia va incepe negocierile de aderare la Uniunea Europeana la 21 ianuarie

Serbia va incepe negocierile de aderare la Uniunea Europeana la 21 ianuarie, odata cu prima conferinta interguvernamentala dintre cele doua parti, care va avea loc la Bruxelles, informeaza Agerpres. Premierul.

George Osborne: Marea Britanie s-ar putea retrage din Uniunea Europeana daca nu se va reforma

George Osborne, ministrul birtanic al Finantelor, a avertizat Uniunea Europeana ca daca nu se va reforma exista riscul ca Marea Britanie sa iasa prin referendumul promis pana in 2017, relateaza AFP.

Basescu avertizeaza Uniunea Europeana in privinta respectarii Tratatelor si a Moldovei.

La ultima sa intalnire anuala cu ambasadorii acreditati la Bucuresti, presedintele Traian Basescu a denuntat noile aranjamente politice din UE agresiunile din partea unor parteneri europeni in chestiunea aderarii la spatiul Schengen si a deschiderii pietei muncii si a avertizat ca Romania nu va putea ramane impasibila in cazul in care din Transnistria sau regiunea gagauza vor aparea provocari care sa ameninte traseul european al Moldovei. La prima vedere discursul lui Traian Basescu a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )