Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uniunea Europeana nu va impune producatorilor auto cote pentru masinile electrice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Uniunea Europeana nu va impune producatorilor auto cote pentru masinile electrice

Uniunea Europeana nu intentioneaza sa aplice cote pentru masinile electrice in sectorul auto, care incearca sa se redreseze in urma scandalului in care a fost implicat producatorul Volkswagen, legat de motoarele diesel, a anuntat luni un purtator de cuvant al blocului comunitar, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Majoritatea britanicilor dezaproba modul in care Theresa May negociaza iesirea din Uniunea Europeana

Numarul britanicilor nemultumiti de felul in care premierul lor, Theresa May, poarta negocierile asupra iesirii Regatului Unit din Uniunea Europeana creste de la o luna la alta.

Reactia Moscovei, dupa sanctiunile impuse de Uniunea Europeana privind transferul de turbine de gaze in Crimeea

Ministerul rus al Energiei a criticat decizia Uniunii Europene de impune noi sanctiuni impotriva Rusiei, in cazul transferului in regiunea Crimeea a unor turbine de gaze fabricate de grupul german Siemens, calificand-o drept motivata politic si ilegala.

Chestionarele auto online pentru obtinerea permisului de conducere garanteaza succesul viitorilor soferi (P)

Obtinerea permisului auto implica sustinerea unei probe teoretice si mai apoi, parcurgerea unei probe practice, pentru care cursantii trebuie sa se pregateasca temeinic. Scoala de soferi DriveSchool. ro este formata dintr-o echipa de specialisti, dedicati activitatilor de predare a cunostintelor practice si teoretice, ce le recomanda tuturor celor ce doresc obtinerea permisului sa completeze cat mai multe chestionare auto direct in mediul online .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )