Libnet.ro
UNICEF

10:00

Uniunea Europeana va impune tarife pentru importuri din SUA in valoare de peste 4 miliarde de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Uniunea Europeana va impune tarife pentru importuri din SUA in valoare de peste 4 miliarde de dolari

Uniunea Europeana a anuntat ca va impune tarife pentru importuri din Statele Unite in valoare de peste 4 miliarde de dolari, ca masura de retorsiune fata de subventiile acordate de SUA Boeing, dar a aratat ca spera intr-o imbunatatire a relatiilor comerciale cu administratia presedintelui ales Joe Biden, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Uniunea Europeana va impune tarife pentru importuri din SUA in valoare de peste 4 miliarde de dolari

Uniunea Europeana a anuntat luni ca va impune tarife pentru importuri din Statele Unite in valoare de peste 4 miliarde de dolari, ca masura de retorsiune fata de subventiile acordate de SUA Boeing, dar a aratat ca spera intr-o imbunatatire a relatiilor comerciale cu administratia presedintelui ales Joe Biden, transmite Reuters.

SUA isi exprima dezamagirea privind decizia UE de a impune tarife vamale suplimentare

Robert Lighthizer, reprezentantul american pentru Comert USTR), si-a exprimat ieri dezamagirea privind decizia Uniunii Europene de a impune tarife vamale suplimentare pentru produse americane, dar s-a abtinut sa ameninte ca SUA vor reactiona cu noi actiuni.

Igor Botan: in al doilea tur se alege intre Uniunea Europeana si cea Euroasiatica

Analistul politic Igor Botan considera ca inainte de cel de-al doilea tur de scrutin prezidential apare intrebarea privind alegerea care trebuie facuta: spre Uniunea Europeana prin munca si reforme sau Uniunea Euroasiatica care actualmente nu e de inteles ce reprezinta, transmite IPN.

Cine sunt liderii politici care nu l-au felicitat pe Joe Biden pentru victoria in alegerile din SUA

In contextul in care Joe Biden este asteptat sa castige alegerile prezidentiale din SUA multi lideri mondiali s-au grabit sa-l felicite pentru victoria sa. Dar nu toata lumea a fost atat de dornica sa.

Mihai Gadea, dezvaluiri din SUA despre lupta pierduta de Trump. Ce se intampla acum este de necrezut

Mihai Gadea a facut dezvaluiri din SUA despre lupta pierduta de Donald Trump. Ce se intampla acum este incredibil. Mihai Gadea a prezentat de la Washington, SUA, cele mai noi informatii legate de atmosfera care domina America dupa victoria domocatului Joe Biden, dar si planurile pe care le are Donald Trump si avocatii sai. Fostul .

CORESPONDENTA DIN SUA Cine a castigat alegerile in SUA?

Sambata, 7 noiembrie, desi din punct de vedere tehnic alegerile prezidentiale din SUA trebuie confirmate de Colegiul Electoral din decembrie, mass-media a anuntat rezultatul.

CORESPONDENTA DIN SUA Biden, votul anti-Trump

De cand fiecare retea majora de stiri din SUA a anuntat ca o victorie a lui Biden era inevitabila, New York-ul a intrat in sarbatoare. Oamenii au blocat traficul cu petreceri in strada, destupand sticle de sampanie, dansand si, in acest oras multietnic, punand muzica de toate felurile in fiecare limba la boxe scoase in strada. Dupa patru ani in care multi oameni din orasele mari s-au crezut condusi de un nebun, poate ca meritam o zi de distractie. Totusi, problemele SUA sunt departe de a se fi terminat.

Divorteaza Donald Trump?! Vestea de ultima ora venita din SUA

Donald Trump este casatorit cu Melania de 15, insa in ultima vreme tot au aparut zvonuri precum ca sotia presedintelui ar vrea sa puna capat mariajului. Un zvon ar fi intretinut chiar de fosta asistenta a lui Trump care sustine ca totul a fost doar o afacere. Divorteaza Donald Trump?! Vestea de ultima ora din .

Top 15 meme-uri despre alegerile din SUA

Alegerile din SUA au fost subiectul principal al lunii noiembrie si ca in cazul oricarei situatii serioase, glumele nu au intarziat sa apara.

UE impune Statelor Unite taxe vamale de 4 miliarde de dolari, dar vrea remedierea disputelor

Uniunea Europeana va impune de marti taxe vamale in valoare de 4 miliarde de dolari la importurile de produse din SUA, in virtutea unei decizii a Organizatiei Mondiale a Comertului in litigiul Boeing-Airbus, dar Comisia Europeana spera ca disputa va fi depasita prin cooperarea cu Washingtonul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2123 seconds )