Libnet.ro
UNICEF

21:15

Uniunea Europeana pastreaza tacerea in cazul Cataloniei

Adevărul Adevărul,
Uniunea Europeana pastreaza tacerea in cazul Cataloniei

In ciuda apelurilor repetate lansate de politicienii catalani pentru condamnarea violentelor politiei din timpul referendumului de duminica din Catalonia privind independenta, Uniunea Europeana a pastrat tacerea, considerand situatia o chestiune interna a Spaniei. continuă pe Adevărul

Purtatorul de cuvant al presedintelui Cehiei compara Uniunea Europeana cu Al Treilea Reich

Jiri Ovcacek, purtator de cuvant al presedintelui Cehiei, a comparat joi Uniunea Europeana cu Al Treilea Reich - Germania condusa de Adolf Hitler, informeaza Reuters. Ovcacek a condamnat reglementarile europene, mentionand cazul unei bauturi alcoolice din cartofi, produsa in Cehia, care nu poate fi denumita rom, deoarece UE prevede ca romul este facut din trestie de zahar.

Anuntul facut de Recep Erdogan: Turcia nu mai are nevoie sa adere la Uniunea Europeana

Turcia nu mai are nevoie sa adere la Uniunea Europeana, dar nu va abandona in mod unilateral negocierile privind aderarea la Blocul comunitar, a declarat, duminica, presedintele turc Recep Tayyip Erdogan.

Iranul indeamna Uniunea Europeana sa sfideze SUA,

Iranul indeamna Uniunea Europeana sa sfideze SUA, .

Uniunea Europeana reactioneaza dupa referendumul din Catalonia. Bruxelles-ul face apel la dialog si denunta violenta

Comisia Europeana a indemnat luni guvernul spaniol si pe secesionistii catalani sa treaca rapid de la confruntare la dialog, denuntand, totodata, folosirea violentei in timpul consultarii populare privind independenta Cataloniei care a avut loc duminica, transmit agentiile internationale de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )