Libnet.ro
UNICEF

14:00

Uniunea Europeana a planificat relgementari dure ale tehnologiei de recunoastere faciala

B1 B1,
Uniunea Europeana a planificat relgementari dure ale tehnologiei de recunoastere faciala

Uniunea Europeana intentioneaza sa impuna limite stricte in modul in care tehnologia de recunoastere faciala este utilizata, astfel incat cetatenii europeni sa aiba drepturi bine definite cu privire la. continuă pe B1

Uniunea Europeana spera sa atenueze tensiunile comerciale cu SUA

Uniunea Europeana spera sa atenueze tensiunile comerciale cu presedintele american Donald Trump la summitul Grupului celor mai dezvoltate sapte natiuni ale lumii G7) care va avea loc in Franta in acest weekend, a declarat joi un oficial al UE, transmite Reuters.

Bye, bye UK! Mii de olandezi intentioneaza sa petreaca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana pe plaja

Mii de olandezi intentioneaza sa participe la o petrecere inedita, care sa sarbatoreasca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Olandezii sunt asteptati la evenimentul organizat de un utilizator Facebook, pentru a urmari Brexitul de pe plaja. Evenimentul este programat sa aiba loc pe 31 octombrie, data limita la care Marea Britanie trebuie sa paraseasca UE. Petrecerea va fi organizata pe o plaja din vestul Olandei, din localitatea Wijk aan Zee, potrivit EuroNews.

Boris Johnson ignora avertismentele Statelor Unite cu privire la Brexit. in schimb, ameninta Uniunea Europeana

Uniunea Europeanea trebuie sa-si anuleze planurile cu privire la granita dintre Republica Irlanda si Irlanda de Nord din cauza ca nu sunt viabile si sunt anti-democratice, a precizat premierul britanic, Boris .

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )