Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uniunea Europeana si-a desemnat ambasadorul care va prelua postul din Marea Britanie de dupa Brexit

B1 B1,
Uniunea Europeana si-a desemnat ambasadorul care va prelua postul din Marea Britanie de dupa Brexit

In asteptarea divortului de Marea Britanie care se va finaliza pe 31 ianuarie, Uniunea Europeana si-a stabilit ambasadorul care va ocupa postul de la Londra dupa ce Brexitul va fi finalizat. Dupa aceasta. continuă pe B1

Ministrul de Externe: Fara o politica de extindere activa, Uniunea Europeana risca sa nu mai fie un actor credibil

Fara o politica de extindere activa, fara o decizie care sa fie luata cat mai curand posibil privind Macedonia de Nord si Albania, Uniunea Europeana risca sa nu mai fie un actor credibil, a declarat, la Digi 24, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Lupta impotriva coruptiei: Romania, pe penultimul loc in Uniunea Europeana. in 2019, a ajuns la acelasi scor ca in 2012 - raport Transparency International

In peste doua treimi dintre tari, eforturile impotriva coruptiei au stagnat ori au facut pasi inapoi, inclusiv in multe dintre cele mai avansate economii ale lumii, reiese din raportul pe 2019 privind Indicele de Perceptie a Coruptiei, lansat joi de Transparency International. Desi s-au inregistrat si unele progrese, majoritatea statelor nu reusesc sa combata in mod eficient coruptia din sectorul public. Romania se afla pe penultimul loc in Uniunea Europeana. Comparativ cu 2018, tara noastra inregistreaza o scadere de trei puncte in 2019, ajungand la acelasi scor ca in anul 2012.

STUDIU DELOITTE: Cererea de masini electrice a crescut semnificativ in Uniunea Europeana

Cererea de masini electrice creste semnificativ in Uniunea Europeana, sustinuta de politicile privind protectia mediului, de angajamentele marilor firme in aceasta directie, dar si de schimbarea de atitudine a consumatorilor, conform celei mai recente editii a studiului Deloitte Automotive Consumer efectuat in Europa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )