Libnet.ro
UNICEF

11:30

Uniunea Europeana vrea sa taie din fondurile acordate tarilor central si est-europene

B1 B1,
Uniunea Europeana vrea sa taie din fondurile acordate tarilor central si est-europene

Cotidianul Financial Times sustine ca Uniunea Europeana ar putea taia din fondurile de coeziune de 30 de miliarde de euro destinate tarilor din Europa Centrala si de Est si ar urma sa directioneze aceste sume. continuă pe B1

Financial Times: UE vrea sa taie din fondurile de coeziune destinate tarilor central si est-europene. Unde ar urma sa fie redirectionati banii

Uniunea Europeana intentioneaza sa redirectioneze fonduri de coeziune de 30 de miliarde de euro destinate tarilor din Europa Centrala si de Est spre state precum Grecia, Italia si Spania, arata documente obtinute de cotidianul Financial Times.

George Soros anunta o criza financiara majora in Uniunea Europeana: Tot ce putea merge prost a mers prost!

Multimiliardarul George Soros anunta apropierea unei crize financiara majora de Uniunea Europeana si sustine ca forul european se confrunta cu trei probleme majore pentru care trebuie sa se reinveteze ca sa re.

Comisia Europeana vrea sa interzica plasticul

Comisia Europeana vrea sa interzica materialele de unica folosinta. Asta pentru a contribui la protejarea vietii marine, transmite Europa FM.

Comisia Europeana vrea sa dea mai putini bani pentru tarile din estul UE. Romania este, totusi, avantajata

Comisia Europeana a propus marti majorarea fondurilor de coeziune pentru Italia si alte state membre din sudul continentului afectate de criza economica si valul de emigranti, urmand ca in paralel sa reduca.

Mai multe site-uri americane, interzise in Uniunea Europeana. Iata ce site-uri nu vei mai putea accesa

Mai multe de site-uri de stiri de inalta calitate din SUA nu vor mai fi disponibile in temporar in Europa dupa intrarea in vigoare a noilor norme ale Uniunii Europene privind protectia datelor. Chicago.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )