Libnet.ro
UNICEF

10:02

O universitate da bani celor care nu fac nimic! Nu este o gluma. Cat valoreaza o bursa

Antena3 Antena3,
O universitate da bani celor care nu fac nimic! Nu este o gluma. Cat valoreaza o bursa

O universitate din Germania da burse uriase celor care aleg sa nu faca un anumit lucru. Sunt trei burse in valoare de 1. 600 de euro iar cei care vor sa beneficieze de acesti bani pot depune dosarele in mod anonim pana pe 15 septembrie. continuă pe Antena3

Cum poti folosi otetul in gospodarie. Top 5 trucuri care fac minuni in orice casa

Otetul este nelipsit din orice bucatarie. Folosit la prepararea salatelor, in leacuri lasate din batrani pentru a calma unele dureri fizice, trebuie stiut ca acesta ajuta si la curatarea diferitelor obiecte din casa. Bonus, pe langa efectele sale benefice, si economiile raman neatinse. Otetul, aliatul gospodinelor. 5 trucuri care fac minuni in orice casa Otetul .

CAZANCIUC, DESPRE ADRESA LUI TEODOROVICI CATRE TRIBUNALUL BUCURESTI: Daca a facut-o un jurist, ar trebui sa-l dea afara, pentru ca ea are cateva elemente lipsa care fac ca sesizarea sa fie respinsa

Robert Cazanciuc a declarat, referitor la adresa catre Tribunalul Bucuresti facuta de Eugen Teodorovici in care spune ca actuala conducere a PSD e ilegitima, iar el este in continuare presedinte executiv al partidului, ca sesizarea are cateva elemente lipsa care vor face ca aceasta sa fie respinsa. Cazanciuc l-a sfatuit pe Teodorovici sa il dea afara pe juristul care a formulat acea adresa, in cazul in care textul este scris de un jurist, conform news. ro.

Imaginile sunt cutremuratoare! Momentul in care un biciclist este strivit intentionat de un sofer, aproape de Bucuresti

Imagini cutremuratoare surprinse la cativa kilometri de Bucuresti! Momentul in care un biciclist este strivit cu intentie de un sofer a fost filmat. Biciclist, lovit intentionat de un sofer Alex Filip, pilot de raliuri, a trecut prin momente greu de imaginat dupa ce a fost lovit de o masina, in Corbeanca. Acesta se afla pe .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )