Libnet.ro
UNICEF

01:05

O Universitate din Romania acorda burse de 2000 de euro proaspetelor mamici

Antena3 Antena3,
O Universitate din Romania acorda burse de 2000 de euro proaspetelor mamici

Cel putin sapte proaspete mamici, studente in cadrul Universitatii Stefan cel Mare Suceava, au primit din partea institutiei o bursa in valoare de aproximativ 2000 de euro 9. 000 de. continuă pe Antena3

Piata transporturilor din Romania a depasit 10 miliarde de euro

Cresterea economica si investitiile semnificative in parcul national auto de marfa au dus piata transporturilor din tara noastra la un nivel istoric, depasind anul trecut 10 miliarde de euro, se arata intr-o analiza a KeysFin, care ia in calcul datele comunicate de firme la Ministerul Finantelor si Registrul Comertului, trimisa Redactiei.

Primele dumbravence monitorizate prin satelit din Romania au ajuns pe teritoriul Africii

Primele dumbravence monitorizate prin satelit din Romania, pasari amenintate cu disparitia, au ajuns pe teritoriul Africii, ele parcurgand 10. 000 de km in zbor, a transmis joi, printr-un comunicat de presa, Asociatia pentru Protectia Pasarilor si a Naturii Grupul Milvus, care urmareste rutele de migratie si de iernare.

Forumul Judecatorilor din Romania: Numeroase adunari generale ale judecatorilor si procurorilor resping modificarile de esenta propuse de Ministrul Justitiei privind legile justitiei

Forumul Judecatorilor din Romania anunta ca numeroase adunari generale ale judecatorilor si procurorilor, organizate incepand cu data de 4 septembrie, s-au declarat impotriva celor mai importante modificari propuse de ministrul justitiei, Tudorel Toader. Toate aceste modificari sunt considerate de FJR a fi de natura a influenta major cariera si activitatea profesionala a magistratilor, pentru o perioada indelungata, producand dezechilibre in sistemul judiciar, condamnate de Comisia Europeana in multiple randuri, se arata intr-un comunicat.

Statele Unite vor retrage din Romania elicopterele Black Hawk

Fortele Terestre ale SUA vor retrage din Romania batalionul de elicoptere de asalt care a fost dislocat, in ultimele luni, la baza aeriana Kogalniceanu din judetul Constanta.

Federatia Solidaritatea Sanitara din Romania anunta proteste in toata tara

Biroul Executiv al Federatiei Solidaritatea Sanitara din Romania a decis continuarea programului de proteste impotriva masurilor adoptate de guvernanti - care conduc la semnificative.

Mircea Grigoras, directorul adjunct al CERT-RO: Trei companii din Romania au fost anul trecut tinta unor atacuri informatice in urma carora au fost prejudiciate cu 5 milioane de euro, 200.000 de euro si 30.000 de euro

Anul trecut au fost trei cazuri si o tentativa in care niste conturi ale unor companii au fost compromise cu ajutorul unui remote acces tool, atacatorii au castigat acces la informatii din interiorul acelor firme si au folosit acele informatii pentru a determina unii angajati sa realizeze transferuri ilegale de bani, a declarat marti, Mircea Grigoras, director general adjunct al CERT-RO, in cadrul unui eveniment dedicat noului Regulament european privind protectia datelor. Intr-un caz a fost vorba de un prejudiciu de 5 milioane euro, intr-altul de 200. 000 de euro, iar in cel de-al treilea de 30. 000 de euro, sume care au fost transmise catre conturi bancare aflate in strainatate si care erau sub controlul atacatorilor, a spus acesta.

Business report: Tarifele RCA s-au redus cu circa 20% la persone juridice si pana la 45% la persoane fizice; Renasterea industriei chimice din Romania, obiectiv major pentru americani si chinezi; 10 zile pana la split TVA. Cine plateste separat.

Miliarde de euro asteptate pe aeroporturile romanesti. Extinderea Aeroportului International Henri Coanda este proiectul prin care Ministerul Transporturilor poate urca la cer. Romania ar trebui sa evite clubul baietilor rai din Est. Ce pasi trebuie respectati pentru a trece la euro. Financial Times a publicat, marti, un articol in care lauda progresele facute de Romania.

Legea a intrat in vigoare de pe 18.09.2017, toti romanii din strainatate vor primi 500 EURO pe luna

Un nou proiect de lege ii vizeaza pe romanii din strainatate. Acestia urmeaza sa primeasca 500 euro daca se vor intoarce in tara. Prin aceasta lege autoritatile intentioneaza sa-i.

Subiectele zilei: O furtuna cat un uragan. 10 oameni au murit in Cuba, opt oameni in vestul Romaniei; Un oras celebru din Romania, aproape de faliment. Gest disperat al primarului; Romania e tara in care numai Guvernul nu investeste

Tinerii suspecti in atentatul cu bomba de la metroul din Londra sunt refugiati. Amandoi au fost in grija unui cuplu decorat de Regina Angliei. Tanarul de 18 ani care a fost retinut in portul Dover, suspectat ca este cel care a pus bomba in statia de metrou. Furtuna ucigasa din neglijenta de politicieni. De ce au murit in vestul Romaniei nevinovati? De ce n-au fost avertizati romanii din timp sa se adaposteasca de o furtuna potential asasina? Si de ce-si permit guvernantii sa-si sfideze.

Avertizare meteo: Cod galben de vant pentru trei judete din Romania

Meteorologii au emis, joi, o noua avertizare nowcasting Cod galben de vant puternic. Avertizarea este valabila in trei judete din zonele Olteniei si Banatului, pana la ora 18:30. Conform.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )