Libnet.ro
UNICEF

17:00

Universitatea Craiova, brand securizat ilegal

Online Sport Online Sport,
Universitatea Craiova, brand securizat ilegal

Universitatea Craiova este o stare de spirit, un fenomen ce a crescut de-a lungul timpului cu ajutorul conducatorilor, jucatorilor si a suporterilor, este mostenirea unor generatii, nu este un obiect ce poate fi securizat si tinut in sertar si folosit in fel si chip de catre o persoana. Daca e sa judecam SENTIMENTAL, actuala FC Universitatea Craiova este continuatoarea Clubului Sportiv de care s-a desprins in anii 90, dar daca e sa judecam JURIDIC, asa cum ii place actualului patron, situatia e destul de complicata. Daca in articolul precedent am stabilit ca din punct de vedere al societatilor, echipa lui Adrian Mititelu nu este continuatoarea vedeti editorialul PALMARES SI CONTINUITATE din 27 iunie 2013), in acest articol as vrea sa analizam situatia numelui UNIVERSITATEA CRAIOVA cat si a stemelor. continuă pe Online Sport

MINUT CU MINUT Conferinta de presa CS Universitatea Craiova

Erik Lincar, antrenorul formatiei CS Universitatea Craiova, vorbeste, duminica de la ora 12:30, despre proiectul CS U Craiova, echipa de fotbal sustinuta de Primaria si Consiliul Local Craiova. Conferinta de presa organizata la Craiova este LIVE pe Onlinesport. ro.

Azi LIVE Prezentarea lotului CS Universitatea Craiova (12:30)

Erik Lincar, antrenorul formatiei CS Universitatea Craiova, va prezenta oficial, duminica de la ora 12:30, lotul de jucatori pe care se va baza in viitorul sezon al Ligii 2. Conferinta de presa organizata la Craiova este LIVE pe Onlinesport. ro.

Vesti bune de la olteni: CS Universitatea Craiova debuteaza cu un amical castigat

CS Universitatea Craiova are parte de un inceput de bun augur in fotbal, dupa ce echipa infiintata de autoritatile locale in vara anului 2013 a castigat primul amical disputat in aceasta vara.

CONFERINTA Strategia echipei CS Universitatea Craiova, sustinuta de municipalitate: buget de 2 milioane eurosi planul pentru revenirea in Liga I

Oficialii echipei CS Universitatea Craiova au sustinut duminica o conferinta de presa in care au comunicat planurile prin care spera sa revina in primul esalon romanesc.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )