Libnet.ro
UNICEF

17:45

Universitatea Standford: Un medic galatean, printre cei mai influenti oameni de stiinta din lume

Adevărul Adevărul,
Universitatea Standford: Un medic galatean, printre cei mai influenti oameni de stiinta din lume

Cercetatorii de la Universitatea Standford au facut public un clasament al celor mai influenti oameni de stiinta din lume, in diverse domenii. in acest top se afla si medicul galatean Alin Laurentiu Tatu, cadru didactic la Facultatea de Medicina si Farmacie, care este cotat cu nu mai putin de 150 de articole. continuă pe Adevărul

Eurobarometru: Romanii sunt simultan cei mai optimisti, dar si cei mai pesimisti din UE

Romanii sunt printre europenii care cred cel mai mult ca imaginea UE s-a imbunatatit in ultimul an si 73% dintre ei au o perceptie favorabila asupra impactului Planului european de redresare, dar pe de alta parte sunt printre cei mai pesimisti in privinta modului in care vor evolua conditiile lor de viata si economia nationala in urmatorul an, releva un sondaj Eurobarometru.

Situatia nasterilor din fiecare judet in 2020, anul in care s-au nascut cei mai putini copii din ultimii 100 de ani. in Vaslui, nasterile au scazut cu aproape 25%

Anul trecut, in Romania s-au nascut cei mai putini copii din ultimii 100 de ani. Cei mai putini copii s-au nascut in Tulcea putin peste 1500), iar cei mai multi in Bucuresti, arata datele transmise de Institutul National de Statistica la solicitarea HotNews. ro. Daca luam in calcul populatia feminina fertila cea cu varsta de 15-49 de ani), judetul cu cea mai mica pondere a mamicilor a fost in 2020 Caras-Severin, unde putin peste 3% din populatia feminina fertila a adus pe lume un nou-nascut.

Zodiile care nu insala. Acesti barbati sunt de luat acasa, cei mai loiali

Astrologia ne dezvaluie care sunt zodiile cele mai fidele. Este vorba despre cinci dintre acestea in care poti avea incredere deplina, deoarece sunt de oneste si nu vor recurge la tradari atunci cand se afla intr-o relatie sentimentala. Cele mai fidele zodii Dintre toate zodiile din horoscop doar cinci dintre ele sunt demne de incredere.

Cine sunt cei mai buni concurenti de la Survivor. Jador e jos de tot, locul 1 este o mare surpriza

Cine sunt cei mai buni concurenti de la Survivor. Surpriza celui care este primul in top. Nu este vorba despre Jador, ci despre altcineva. Razboinicii si Faimosii se intrec pentru titlul de cel mai bun concurent. Cine sunt vedetele care au obtinut cele mai mari punctaje in urma probelor competitiei din Republica Dominicana. Cine sunt .

Cine e romanul cu cei mai multi urmaritori pe Instagram! Andrei Deiu le intrece pe Antonia, Inna si Delia

El e romanul cu cei mai multi urmaritori pe Instagram! Andrei Deiu le-a depasit pe Andra, Delia, Inna, Antonia si alte celebritati foarte cunoscute! Ce face el, unde locuieste si cu ce se ocupa? Iata povestea acestuia!.

Raluca Turcan: Am fost la o casa de pensii ca sa vad cum arata un dosar de pensii speciale Cei mai multi dintre beneficiari au raportul contributivitate factor favorizant aproximativ egal (VIDEO)

Ministrul Muncii, Raluca Turcan a declarat in timpul emisiunii Actualitatea cu Tudor Musat ca a mers intr-o casa de pensii pentru a vedea cum arata un dosar de pensii speciale. Turcan sustine ca cele mai mari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )