Libnet.ro
UNICEF

10:00

7 universitati din tara, selectate de CE sa formeze universitati europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
7 universitati din tara, selectate de CE sa formeze universitati europene

Sapte universitati din Romania au fost selectate de catre Comisia Europeana sa formeze Universitati Europene, in consortii cu institutii de invatamant superior europene, conform edupedu. ro. continuă pe Ziarul Bursa

CE a selectat 7 universitati din tara sa devina universitati europene

Sapte universitati din Romania au fost selectate de catre Comisia Europeana sa formeze Universitati Europene, in consortii cu institutii de invatamant superior europene, conform edupedu. ro.

Capitala a avut cele mai multe cazuri noi de COVID-19 din tara, in ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ

Capitala a contabilizat cea mai mare crestere a numarului de cazuri noi de COVID-19 din Romania, potrivit bilantului de joi, cand la nivel national a fost depistat cel mai mare cuantum zilnic de imbolnaviri.

XTB Romania: Investitorii din tara noastra, atenti la progresul vaccinurilor anti-covid

Investitorii romani isi muta atentia asupra sectorului farmaceutic, mai exact asupra modului cum evolueaza cercetarile legate de vaccinurile anti-covid, anunta un comunicat de presa emis de XTB Romania.

P incepe Pelicam online, cel mai verde festival de film din tara

De vineri, 10 iulie, timp de zece zile, cele mai recente documentare de mediu, din 14 tari, vor fi difuzate gratuit, in premiera nationala, pe online. pelicam. ro, in cadrul celei de-a 9-a editii Pelicam - Festivalul International de Film despre Mediu si Oameni, desfasurata exclusiv online. Este primul an cand festivalul nu va avea loc la Tulcea, asa cum era programat in fiecare vara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )