Libnet.ro
UNICEF

01:05

Universitatile din Canada, cele mai mici taxe din tarile vorbitoare de engleza

Adevărul Adevărul,
Universitatile din Canada, cele mai mici taxe din tarile vorbitoare de engleza

Absolventii Universitatilor din Marea Britanie au datoriile cele mai mari la finalul studiilor, in comparatie cu absolventii universitatilor din alte tari vorbitoare de engleza, arata un raport al organizatiei de caritate educationala Sutton Trust, potrivit publicatiei The Guardian. Absolventii Universitatilor din Canada au datoriile cele mai mici. continuă pe Adevărul

Ministerul de Interne: Sarbatorile de Pasti din 2016, cele mai sigure si lipsite de incidente din ultimii 5 ani

Sarbatorile de Pasti din 2016 au fost cele mai sigure si lipsite de incidente din ultimii 5 ani. Numarul accidentelor rutiere, al incidentelor inregistrate in noaptea de Inviere si al interventiilor ambulantelor si ale echipajelor SMURD a fost in scadere fata de alti ani, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, comisarul Monica Dajbog, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, potrivit unui comunicat al MAI.

Cum fura escrocii banii din bancomate si cat de repede sunt prinsi: metodele furculita si pisicuta, cele mai folosite

In ultimii ani anchetatorii au reusit sa identifice si sa aresteze mai multe persoane din Romania care castiga bani furand direct din bancomate. Cele mai folosite metode ale escrocilor sunt cunoscute in randul procurorilor sub numele de furculita si pisicuta.

Cele mai ieftine masini electrice second-hand, alternativa pentru romanii care vor un autoturism nepoluant

Automobilele ecologice castiga, in tarile dezvoltate, tot mai multa popularitate in fata celor clasice, cu combustie interna. Inovatiile si perfectionarile tehnologice au demodat masinile electrice privite, acum cativa ani, drept mofturi scumpe, atat cat sa poata fi accesibile pentru orice roman din clasa de mijloc. Iata care sunt cele mai ieftine masini electrice second-hand.

Ministerul de Interne: Cele mai sigure sarbatori de Pasti din ultimii cinci ani

Faptele de violenta comise in perioada Sarbatorilor Pascale sunt mai mici decat anul trecut, in 2016 fiind inregistrat un caz de omor fata de sase in 2015 si cate doua in 2014 si 2013. in cazul tentativelor de omor, in acest an nu s-a inregistrat nicio astfel de fapta, fata de doua in 2015 si cate patru in 2013 si 2012.

Top 10 cele mai bune aeroporturi din Europa: primul loc, ocupat de unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi de pe batranul continent

An de an, firma de consultanta Skytrax, specializata in domeniul transporturilor aeriene, acorda cele mai prestigioase premii din industria aviatiei, printre care si la categoriile Cele mai bune aeroporturi din lume, dar si Cele mai bune aeroporturi din Europa.

Cele mai frumoase amenajari de birouri din Cluj, orasul care concureaza Bucurestiul la bun gust

Cluj - Napoca, al doilea cel mai mare oras al tarii, devine pe zi ce trece unul dintre cele mai atractive orase pentru dezvoltarea si amenajarea de birouri din Romania, iar acest lucru este evidentiat tot mai mult de cele mai noi sedii ale marilor.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului: Modesta Leicester City castiga campionatul bogatilor din Premier League! (VIDEO)

Acum doi ani promova, dupa zece ani, in Premier League, anul trecut abia se salva de la retrogradare, iar in acest an a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria sportului si a.

Cele mai neobisnuite boli pe care le poti lua de la o iesire la iarba verde

Fie ca este vorba de o plimbare de o seara sau de un weekend cu cortul, te poti imbolnavi usor din motive banale, scrie descopera. ro, citand livescience. com. Iata cinci dintre cele mai ciudate.

MAI: Sarbatorile pascale cele mai sigure din ultimii cinci ani

Sarbatorile pascale de anul acesta au fost cele mai sigure din ultimii cinci ani, a spus purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog.

Istoria fenomenului OZN la romani. Cele mai ciudate vizite ale extraterestrilor semnalate in tara noastra

Un grup de specialisti ufologi, reuniti intr-o asociatie, au facut o cronologie a obiectelor misterioase care ar fi survolat cerul tarii noastre, din cele mai vechi timpuri si pana astazi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )