Libnet.ro
UNICEF

17:45

Universitatile au platforma de recrutare pentru studenti si companii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Universitatile au platforma de recrutare pentru studenti si companii

Universitatile din Romania dispun de o aplicatie proprie de recrutare, pe care studentii isi pot gasi mai usor joburi si internship-uri, iar companiile pot posta gratuit anunturi de locuri de munca. Aplicatia de recrutare a fost dezvoltata de catre. continuă pe Wall-Street Ro

Platforma de recrutare pentru studenti si companii, lansata in universitatile din Romania

Platforma de recrutare SmartDreamers, in parteneriat cu cateva universitati din intreaga tara, a lansat o aplicatie prin care studentii sa isi gaseasca mai usor un internship in timpul facultatii si un loc de munca la terminarea studiilor. Iata care sunt primele institutii de invatamant care pun la dispozitie aceasta platforma.

Plata defalcata a TVA, aplicata de doar doua dintre cele mai mari 100 de companii din Romania

Plata defalcata a TVA este aplicata de doar doua dintre cele mai mari 100 de companii din Romania, potrivit datelor care au fost centralizate de Profit. ro. Cele doua companii sunt Hidroelectrica si.

[P] G2 Travel isi extinde activitatea din Romania si face noi angajari

G2 Travel, operatorul business to business care ofera servicii in domeniul turismului, cu acoperire in Asia, Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud si America de Nord isi extinde activitatea operationala din Romania. Recent, echipa formata din 350 de persoane s-a mutat intr-un spatiu de 6000 mp din cadrul City Offices, in zona sudica a Bucurestiului. In paralel,G2 Travelcontinua procesul de recrutare, planuind sa atinga pragul de 400 de angajati in urmatoarele luni.

Cimpeanu: Pentru aplicarea noii legi a salarizarii, finantarea de baza la universitatile din Romania, in 2018, trebuie sa creasca la 3,9 miliarde lei

Presedintele Consiliului National al Rectorilor CNR), Sorin Cimpeanu, a declarat duminica, la Craiova, ca pentru aplicarea noii legi a salarizarii, finantarea de baza la universitatile din Romania, in 2018, trebuie sa creasca de la 2,7 miliarde lei la 3,9 miliarde lei, relateaza Agerpres.

Seful CNAIR a gasit vinovatul pentru lipsa autostrazilor: Solul din Romania

Seful Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), Stefan Ionita gasit vinovatul pentru lipsa autostrazilor in Romania: solul. Ionita a declarat la TVR ca a observat.

EXCLUSIV Fostul sef al Fiscului, Gelu Diaconu, i-a prezentat lui Tudose proba ca ANAF primise indicatii sa controleze marile firme de consultanta din Romania

Dupa ce presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut lui Gelu Diaconu probe ca de la cel mai inalt nivel al Guvernului s-a cerut ANAF sa declanseze un control la cele mai mari firme de audit din Romania - PricewaterhouseCoopers, KPMG, Ernst Young si Deloitte - fostul sef al Fiscului a declarat, pentru Romania Libera, ca a discutat cu premierul Tudose si i-a prezentat o parte dintr-un email.

Un cantaret din Romania, amenintat de propria familie (FOTO)

Situatie incredibila pentru un artist din showbiz. Acesta spune ca este amenintat cu moartea de propria familie. Karym spune ca si parintii au primit amenintari din partea fiicei cea mari si a fiului .

Care este cel de-al doilea oras din Romania care ar putea avea metrou

In prezent, Bucurestiul este singurul oras din Romania care are metrou. Mai exista un oras care vrea sa ia exemplu Capitalei si sa-si dezvolte linie de transport subterana. Astfel, Timisoara.

FOTO Cand va incepe cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, la Sfanta Cuvioasa Parascheva

Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, de Sfanta Cuvioasa Parascheva, va incepe marti, insa, cativa crednciosi au ajuns, inca de luni, si asteapta scoaterea raclei din Catedrala Mitropolitana.

Tel Drum a castigat contractul pentru deszapezirea drumurilor din Teleorman. Cati bani va incasa firma pana in 2021

Tel Drum a castigat contractul pentru deszapezirea drumurilor din Teleorman in urmatorii patru ani, scrie Jurnalul National in editia de luni, citat de Antena3. La licitatie, nicio alta firma nu a facut concurenta. Astfel, in plina ancheta a DNA, Tel Drum va primi, pana in 2021, aproximativ 96 de milioane de lei la Consiliul Judetean Teleorman. Acesta este cel mai mare contract castigat anul acesta de firma in cauza, mai scrie Antena 3.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )