Libnet.ro
UNICEF

07:45

De ce Unsmoke? Pentru un viitor fara fum. Mai bun

Adevărul Adevărul,
De ce Unsmoke? Pentru un viitor fara fum. Mai bun

Aproximativ 1,1 miliarde de adulti din intreaga lume sunt fumatori, conform ultimei statistici a Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Fumul eliminat de tigarile acestora ii afecteaza atat pe ei, cat si pe cei din jurul lor, in diferite moduri, si in acest context pare din ce in ce mai clar ca viitorul este unul fara fum. continuă pe Adevărul

Nu fumezi? Sustine un viitor fara fum

Pentru nefumatori, fumul de tigara este una dintre cele mai mari neplaceri cand vine vorba de iesirile cu prietenii si, in general, interactiunile sociale. Viitorul poate fi, insa, unul fara fum si toti pot contribui, intr-un fel sau altul, la transformarea acestei viziuni in realitate.

Motorul diesel va muri desi este mai bun ca niciodata

De la izbucnirea scandalului dieselgate, 24 de modele nu mai ofera nicio motorizare pe motorina, conform Centrului de Cercetari pentru Automobile CCA) din Duisburg, Germania. Pentru alte 40 de modele, cererea pentru diesel a ajuns atat de scazuta ca motorizarea tinde sa dispara si la ele.

Baracca, cel mai bun restaurant din Romania in 2018, inchis de Protectia Consumatorilor Cluj. Sanctiuni uriase

Mai multe localuri cu pretetii din Cluj-Napoca au fost inchise, astazi, de Protectia Consumatorilor din cauza mai multeor nereguli inclusiv produse si preparate expirate. Au fost date sanctiuni intre 30. 000 si 80. 000 de lei.

Brad Pitt RENUNTA la ACTORIE pentru moment! Nu va mai accepta roluri in 2020

Brad Pitt s-a bucurat anul acesta de un Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar. Celebrul actor a primit statueta pentru rolul din Oance upon a time in Hollywood, filmul lui Quentin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )