Libnet.ro
UNICEF

08:00

Untold, totul despre editia 2019. Se vor auzi sau nu manele la cel mai asteptat festival din Romania

Playtech Playtech,
Untold, totul despre editia 2019. Se vor auzi sau nu manele la cel mai asteptat festival din Romania

Cel mai asteptat festival muzical din Romania se pregateste sa-si deschida portile! Untold 2019 se va desfasura, la Cluj Napoca, in perioada 01-04 august, iar in acest interval peste 200 de artisti vor evolua in fata publicului. Peste 200 de artisti, la Untold Untold debuteaza la inceputul lunii august. Peste 200 de artisti vor evolua pe . continuă pe Playtech

INTERVIU Femeia care a documentat totul despre gropile comune cu romanii impuscati de graniceri la Dunare: Sa nu faci nimic in memoria lor este cumplit

Intr-un interviu acordat ziarului Weekend Adevarul, scriitoarea Ileana Wisket vorbeste despre ultimul sau volum EU-Ro. crem. Este o carte cutremuratoare despre cei care au fugit din Romania comunista pe la frontiera cu fosta Iugoslavie, considerata una dintre cele mai sangeroase granite ale Europei.

CARTA ALBA A IMM-URILOR, EDITIA 2019: Forta de munca si birocratia - principalele probleme ale firmelor

Marea problema a mediului de afaceri identificata de intreprinderi in anul 2019 este angajarea, pregatirea si mentinerea personalului, a declarat ieri Florin Jianu, presedintele Consiliului National al IMM-urilor din Romania CNIPMMR), in cadrul conferintei prilejuite de lansarea celei de-a 17-a editie a Cartei Albe a IMM-urilor .

Totul despre confruntarea CFR Cluj - Dinamo. De cand n-au mai castigat cainii in Gruia

Cel mai asteptat duel al etapei a 3-a din Liga 1 se joaca sambata seara in Gruia si le aduce fata in fata pe campioaan CFR Cluj si pe Dinamo, ultima clasata fara punct si gol marcat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )