Libnet.ro
UNICEF

08:30

Unu din cinci angajati romani ia in calcul o schimbare totala in cariera din cauza pandemiei - sondaj

Hotnews Hotnews,
 Unu din cinci angajati romani ia in calcul o schimbare totala in cariera din cauza pandemiei - sondaj

Putin peste 20% dintre angajatii romani care au participat la un sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs spun ca iau serios in calcul sa-si schimbe domeniul de activitate din cauza efectelor pandemiei de Covid-19, fiind inclusiv dispusi sa o ia de la zero in cariera. Aproape un sfert dintre respondenti spun ca se vad nevoiti sa faca primii pasi catre o noua cariera intrucat domeniul sau compania pentru care lucreaza sunt puternic afectate de contextul economic actual si tot atatia spun ca vor sa lucreze intr-un domeniu mai sigur. Cei mai multi dintre acestia lucreaza in prezent in domenii precum vanzari, productie, turism sau transporturi. continuă pe Hotnews

Schimbare totala la ANAF. Anuntul momentului facut de ministrul Florin Citu

Premiera absoluta la ANAF anuntata de Florin Citu. Acum trebuie doar sa vedeti ce faceti cu toate orele libere pe care le aveti in plus Anuntul momentului facut de Citu. Ce se schimba la ANAF Florin Citu, Ministrul Finantelor anunta in premiera absoluta identificarea vizuala online pentru inregistrarea in Spatiul Privat SPV). Acesta afirma ca .

Schimbare totala de look pentru Carmen Grebenisan. Fosta concurenta Asia Express, de nerecunoscut

A facut furori la Asia Express, are mare succes pe Instagram, iar acum a socat internetul cu noul look. De la blondul platinat, influencerita a trecut direct la roscat. Cum arata acum Carmen Grebenisan. Carmen Grebenisan este de nerecunoscut. Cum a ajuns sa fie roscata?! Frumoasa vloggerita are mare lipici la publicul de pe Instagram .

Focar de COVID-19 la Autoritarea Navala Romana. Cinci angajati au fost testati pozitiv

Cinci angajati ai Autoritatii Navale Romane ANR) au fost testati pozitiv cu SARS-CoV-2. Toti contactii directi ai acestora vor intra in carantina pentru 14 zile.

Focar de infectie la Autoritatea Navala Romana. Cinci angajati, confirmati cu COVID-19. Ancheta epidemiologica in desfasurare

Reprezentantii DSP Constanta au anuntat ca 5 angajati ai Autoritatii Navale Romane au fost confirmati cu noul coronavirus. Zilele trecute, trei persoane din cadrul ANR au fost testate pozitiv cu SARS-COV-2,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )