Libnet.ro
UNICEF

12:00

Unui gamer din zece i-a fost furata identitatea - studiu

Hotnews Hotnews,
 Unui gamer din zece i-a fost furata identitatea - studiu

Peste 10% dintre gameri aproape 179 milioane la nivel global) au trecut prin situatia de a li se fura ID-ul - ceea ce ar putea valora pana la 347 miliarde de dolari la nivel global. Aceste informatii fac parte din cercetarea globala realizata de Kaspersky, care a oferit, de asemenea, sfaturi utile pentru a evita aceasta problema si alte incidente neplacute asociate gaming-ului. continuă pe Hotnews

KASPERSKY: Unui gamer din zece i-a fost furata identitatea

Peste 10% dintre gameri app 179 milioane la nivel global) au trecut prin situatia de a li se fura ID-ul, ceea ce ar putea valora pana la 347 miliarde de dolari la nivel global.

Unui gamer din 10 i s-a furat identitatea. Cum puteti juca online in siguranta

Peste 10% dintre gameri app 179 milioane1 la nivel global) au trecut prin situatia de a li se fura ID-ul - ceea ce ar putea valora pana la 347 miliarde de dolari la nivel global.

Unul din zece pacienti internati cu Covid-19 este la Terapie Intensiva

252 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus si 387 persoane au fost reconfirmate pozitiv in ur.

Patronul unui local din Bucuresti anunta greva fiscala: Ne-am trezit cu primaria pe cap. Ca am depasit prin distantarea meselor suprafata autorizata pentru terasa. Adica pentru ca am distantat mesele trebuie sa platim in plus

Patronul unui cunoscut local din Bucuresti anunta ca va face greva fiscala in conditiile in care aautoritatile locale le cer bani in plus pentru ca prin distantarea meselor pe terasa a fost depasita.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )