Libnet.ro
UNICEF

21:15

Unul din cei mai faimosi critici de vinuri din lume vine la Timisoara

Adevărul Adevărul,
Unul din cei mai faimosi critici de vinuri din lume vine la Timisoara

In perioada 14-16 noiembrie 2014 va avea loc la Timisoara prima editie a Salonului de vinuri ROVINHUD, un eveniment de cea mai inalta clasa in domeniul culturii vinului, avand-o ca invitat special pe Jancis Robinson, Master of Wine, consultant al Cramei Regale a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, aflata pentru prima oara in Romania. continuă pe Adevărul

Valeria Novodvorskaia, unul dintre cei mai intransingenti critici ai regimului Putin, a murit

Fosta disidenta, activista civica si unul dintre cei mai intransigenti critici ai regimului Putin, Valeria Novodvorskaia a decedat sambata dupa amiaza intr-un spital clinic din Moscova, informeaza.

Momentul adevarului pentru unul din cei mai cunoscuti sportivi. Am ascuns asta de toata lumea

Ian Thorpe, multiplu medaliat olimpic la inot, a recunoscut ca este homosexual intr-un interviu acordat unei televiziuni din Australia. Vizibil emotionat, sportivul a marturisit, cu vocea tremuranda, ca si-a.

Au intrat in istorie. Cei mai penibili comentatori TVR si colectia lor de perle

Pe parcursul lunii petrecute in Brazilia cu ocazia Campionatului Mondial, comentatorii TVR si-au atras numeroase critici pentru analizele mai putin inspirate sau gafele din timpul meciurilor. Marian Olaianos, Emil Hossu Longin, Bogdan Tomulica, Dragos Bocanaciu, Florin Mihoc si Catalin Carnu au asigurat comentariile de la fata locului, in timp ceNarcis Selaru si Sorin Hobana au analizat partidele de la Bucuresti.

TOP 10: cei mai buni operatori aerieni din lume in 2014

Milioane de turisti au votat pentru acordarea titlului de World Airline Awards in cadrul celei de-a 49-a editie a evenimentului aviatic Farnborough International Airshow , considerat una dintre cele mai importante ceremonii de profil din lume. In.

Cei mai buni rideri din lume se intrec pe trasee montane din judetul Valcea

350 de rideri din toate colturile lumii participa la cea de-a 11-a editie a raliului de hard enduro Red Bull Romaniacs. Acestia se vor intrece timp de doua zile si pe cele mai dificile trasee montane din judetul Valcea.

Retailerul de jucarii Maxi Toys intra pe piata din Romania

Maxi Toys, unul dintre cei mai mari retaileri de jucarii din Europa, intra pe piata din Romania, in franciza, detinuta de distribuitorul de profil Nicoro Trading, primul magazin urmand sa fie deschis in 20 iulie in Bucuresti, in Militari Shopping.

Retailerul european de jucarii Maxi Toys intra pe piata din Romania

Maxi Toys, unul dintre cei mai mari retaileri de jucarii din Europa, intra pe piata din Romania, in franciza, detinuta de distribuitorul de profil Nicoro Trading, primul magazin urmand sa fie deschis in 20 iulie in Bucuresti, in Militari Shopping.

Vulcanul Sinabung din Indonezia a erupt din nou

Vulcanul Sinabung, unul din cei mai activi din Indonezia, a erupt sambata seara, aruncand in aer cenusa fierbinte. Nu s-au anuntat pagube, iar autoritatile nu au evacuat populatia, a anuntat duminica purtatorul de cuvant al agentiei pentru gestionarea dezastrelor, preluat de Xinhua.

Vulcanul Sinabung din Indonezia a erupt din nou

Muntele Sinabung, unul din cei mai activi vulcani din Indonezia, a erupt sambata seara, aruncand in aer cenusa fierbinte. Nu s-au anuntat pagube, iar autoritatile nu au evacuat populatia, a anuntat.

Harta plicurilor in spitalele din estul Europei. Romanii sunt cei mai plini de recunostinta

Platile informale catre medici, denumirea politicos-tehnocrata a plicurilor/spagii din spitale, nu sunt un fenomen specific Romaniei. Asta deoarece mai toate sistemele medicale de stat din regiune, mostenitoare ale vajnicei traditii sovietice, nu sunt capabile sa asigure pacientilor accesul la tratamente in baza asa-zisei asigurari medicale universale. Dar spre deosebire de vecinii lor din regiune, romanii dau plicul la medic mai delicat, mai altfel. Si apoi sufera vartos si pe masura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )