Libnet.ro
UNICEF

23:00

Unul din cei mai importanti lideri UNPR a trecut la PSD

Antena3 Antena3,
Unul din cei mai importanti lideri UNPR a trecut la PSD

Unul dintre cei mai importanti lideri UNPR, Eugen Nicolicea, a trecut la PSD. De fapt, s-a intors acolo. Vicepresedinte UNPR si fost ministru pentru Relatia cu Parlamentul in Guvernul Ponta, Eugen. continuă pe Antena3

Horia Colibasanu incepe ascensiunea spre varful Manaslu, unul dintre cei mai periculosi munti de peste 8.000 de metri

Echipa slovaco-romana urca spre varf maine, 4 mai, a transmis Horia Colibasanu, prin telefonul cu satelit. Este prima fereastra de varf pe Manaslu in acest sezon marcat de ceata, ninsoare si vanturi puternice.

Forta de reactie - din 7 mai, la Antena 3

Din 7 mai , Forta de reactie intra in actiune la Antena 3. Sonia Simionov, gazda noului format din grila postului Intact Media Group, este reporterul special pe care ani de zile l-ati vazut.

Ucraina: Odessa a comemorat doi ani de la tragedia din 2 mai 2014, soldata cu 48 de morti

Odessa, oras rusofon din sudul Ucrainei, a comemorat luni tragedia din 2 mai 2014, cand 48 de persoane, in principal pro-rusi, au pierit intr-un incendiu dupa confruntari cu sustinatorii Kievului, relateaza AFP.

Extragerea LOTO din 1 mai. Numerele castigatoare la Loto 6/49, Joker si Noroc

Numerele castigatoare la Loto 6/49, Joker si Noroc la extragerea LOTO din 1 mai sunt: .

Business Report: Autostrada demolata Orastie-Sibiu inghite zeci de milioane de euro; Ce efecte va avea majorarea-record a salariului minim; Motorina s-a scumpit cu 11% in ultimele trei luni. Lista preturilor din cele mai ieftine benzinarii

Codul de TVA Noile reguli de dupa 15 mai: Sefii ANAF nu vor mai putea emite ordine fara viza Finantelor. Noi reguli privind reconfirmarea. Criza petrolului: analistii se asteapta la o noua scadere a pretului. Desi cresterea pretului petrolului peste 45 de dolari barilul a trimis un semnal.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )