Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul din cei mai influenti oameni ai lumii, despre un LIDER musulman: Nu il putem ELIMINA?

Antena3 Antena3,
Unul din cei mai influenti oameni ai lumii, despre un LIDER musulman: Nu il putem ELIMINA?

Fostul sef al Guvernului italian, Silvio Berlusconi, stanjenit de legaturile apropiate cu Muammar Gaddafi, ar fi dorit eliminarea dictatorului libian, a scris joi cotidianul Fatto Quotidiano, o teza dezmintita. continuă pe Antena3

Scandalul in care a intrat unul din cei mai influenti oameni ai lumii. Nu il putem ELIMINA?

Fostul sef al Guvernului italian, Silvio Berlusconi, stanjenit de legaturile apropiate cu Muammar Gaddafi, ar fi dorit eliminarea dictatorului libian, a scris joi cotidianul Fatto Quotidiano, o teza dezmintita.

Cu acest corp a pus mana pe unul dintre cei mai ravniti sportivi ai Europei

Are 30 de ani si nu se numara printre divute, dar a reusit sa puna mana pe unul dintre barbatii.

intalnirea SECRETA a celor mai influenti MASONI din lume. in 2013 s-a intamplat pentru prima data acest lucru

La hotelul de cinci stele Grove a Wadford, din Hertfordshire, in nordul Londrei cei mai puternici oameni au pus la cale metode si strategii pentru dezvoltarea armonioasa a lumii. Pe lista de invitati pot fi citite.

Baronul Vaii Jiului a fost retinut pentru camatarie: fost bisnitar, Alin Simota a ajuns miliardar din afaceri cu statul

Alin Simota, unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din Petrosani, a fost retinut marti dimineata, in urma unor descinderi organizate de procurorii de la crima organizata. Fostul finantator al clubului Jiul Petrosani este suspectat ca a condus o grupare violenta de camatari care a santajat mai multi oameni de afaceri hunedoreni. La cererea lui Simota, sustin procurorii, au fost executate agresiuni si rapiri de persoane.

Unul dintre cei mai bogati moldoveni a preluat aproape 10% din actiunile Bancii de Economii

In cadrul a patru tranzactii la Bursa de Valori a Moldovei au fost vandute 9,42% din actiunile Bancii de Economii la un pret de 14 lei bucata. Cumparatorul este un milionar specializat in intermedierea unor tranzactii de acest fel.

STUDIU. Oglinda, oglinjoara, unde-s cei mai grasi oameni din tara? Cauzele si efectele obezitatii la romani

Rivalitatile dintre provinciile istorice ale Romaniei si-au gasit o clasificare si-n planul masei corporale. Cel mai recent studiu realizat de Ponderas arata ca in topul obezitatii se afla ardelenii, urmati de banateni si de olteni. La polul opus, cu un stil de viata mai sanatos si o alimentatie pe masura sunt dobrogenii.

Alin Simota, unul dintre cei mai bogati afaceristi din judetul Hunedoara, a fost ridicat de DIICOT

Afaceristul care este si patronul echipei de fotbal Jiul Petrosani a fost ridicat marti dimineata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Alba Iulia si dus la audieri.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Constanta, pustie pe timpul verii! Cei mai multi localnici sunt plecati la mare la bulgari

De cand il au primar pe Nicolae Robu, timisorenii au lasat-o mai moale cu Banatu-i frunceaInna renunta pentru o perioada sa mai puna poze pe Facebook: Mi s-a imbolnavit photoshop-istulConstanta, pustie pe timpul verii! Cei mai multi localnici sunt plecati la mare la bulgariANM a anuntat un cod de o culoare necunoscuta, despre care nimeni nu stie ce inseamnaMencinicopschi recomanda sa consumam margarina cu tot cu cutie: Acolo sunt toate vitaminele.

Duta, despre reactia CNAS la numirea sa: Votul meu, unul din sapte in Consiliul de Administratie al CNAS. De ce le este frica de un vot?

Lucian Duta considera ca reactia conducerii CNAS dupa numirea lui in Consiliul de Administratie arata ca cineva, probabil, se teme de votul sau, de faptul ca ar putea identifica de ce nu a fost finalizat proiectul cardului national de sanatate, precizand ca votul lui este doar unul din sapte in CA, transmite Mediafax.

FOTO Mariajul lui Rupert Murdoch, la final:o poveste despre bani, iubire si putere

Veste ca mogulul media Rupert Murdoch 82 de ani) divorteaza de sotia sa, Wendi Deng 44 de ani), a starnit numeroase ipoteze cu privire la motivul divortului, inclusiv unele legate de prieteniile apropiate pe care domna Murdoch le-a avut cu personalitati precum fostul ministru britanic Tony Blair sau presedintele Google Eric Schmidt. Dar cine este Wendi Deng si cum a ajuns ea sotia unuia dintre cei mai puternici oameni ai planetei?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )