Libnet.ro
UNICEF

18:30

Unul din doi angajati crede ca economia trebuie repornita cu orice risc

România Liberă România Liberă,
Unul din doi angajati crede ca economia trebuie repornita cu orice risc

Jumatate dintre angajatii romani considera ca intoarcerea la birou in aceasta vara este o masura bun. continuă pe România Liberă

Sondaj BestJobs: 1 din 2 angajati romani crede ca economia trebuie repornita cu orice risc si vrea sa revina la birou

Desi durata si gravitatea epidemiei de Covid-19 sunt marcate de un grad ridicat de incertitudine, jumatate dintre angajatii romani care au raspuns la un sondaj realizat de platforma de recrutare BestJobs considera ca intoarcerea la birou in aceasta.

COVID-19. Cei 112 angajati si beneficiari din doua centre rezidentiale ale DGASPC au rezultatul testelor. Doi angajati au fost anterior depistati pozitiv

Angajatii si beneficiarii din centrele rezidentiale de la Babiciu si Cezieni au fost retestati, dupa ce doi angajati ai DGASPC au fost depistati pozitiv.

Prefectul de Constanta: Unul din scenarii este ca turistii sa fie testati la intrarea in statiuni

Prefectul judetului Constanta, George Niculescu, propune testarea rapida a turistilor care intra in statiuni. Niculescu a declarat marti, dupa o intalnire cu reprezentantii patronatelor din turism, ca a facut o propunere in acest sens si asteapta reactia Ministerului Sanatatii.

Studiu: Unul din cinci bolnavi de coronavirus nu prezinta simptome

Un studiu realizat in principalele focare din Germania arata ca una din cinci persoane infectate cu noul coronavirus nu prezinta niciun simptom, relateaza AFP, preluat de Digi24.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )