Libnet.ro
UNICEF

21:45

Unul din hackerii care a reusit sa sparga sistemul de supraveghere al Politiei din Washington va fi extradat in Statele Unite

B1 B1,
Unul din hackerii care a reusit sa sparga sistemul de supraveghere al Politiei din Washington va fi extradat in Statele Unite

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au admis, marti, cererea de extradare in cazul a doi tineri care au spart sistemul de supraveghere al Politiei din Washington. Doar ca doar in cazul unuia dintre ei,. continuă pe B1

Curtea de Apel Bucuresti decide extradarea unuia dintre hackerii care au spart sistemul de supraveghere al Politiei din Washington

Magistratii Curti de Apel Bucuresti au admis, marti, cererea de extradare venita din partea SUA pentru cei doi hackeri romani care au spart sistemul de supraveghere al Politiei din Washington, Mihai Alexandru Isvanca 25 de ani) si Eveline Cismaru 28 de ani), insa in cazul tanarului au amanat predarea pana la solutionarea unui dosar aflat la DIICOT Bacau sau, in caz de condamnare, pana la punerea in libertate a acestuia, relateaza Agerpres.

Cei doi hackeri romani, care au spart sistemul de supraveghere al Politiei din Washington, au aflat decizia magistratilor

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au luat o decizie in privinta celor doi hackeri romani care au spart sistemul de supraveghere al Politiei din Washington. Acestia au admis cererea de extradare venita.

Decizie in cazul tanarului din Constanta care si-a batut si inchis bunicul in portbagajul masinii

Noi informatii socante despre tanarul de 28 de ani din Constanta, care si-a batut, incatusat si bagat bunicul in portbagaj. Acesta este gardian la Penitenciarul Poarta Alba. Agresorul, care a dat dovada de.

Moment istoric la Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Mirai Nagasu, prima sportiva din SUA care reuseste un triplu axel la JO

JO2018 PyeongChang - Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Patinatoarea americana Mirai Nagasau a facut istorie la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang dupa ce a reusit o saritura triplu axel cu o aterizare.

Pentru unul din cinci barbati din Romania, situatia financiara este un motiv de a continua sau de a incheia o relatie sentimentala

Un studiu arata ca pentru un barbat din cinci din Romania, situatia financiara este un motiv de a continua sau de a incheia o relatie sentimentala. Pe de alta parte, femeile sunt mai relaxate in aceasta.

Pentru unul din 5 barbatii din Romania, situatia financiara este un motiv de a continua sau de a pune capat unei relatii sentimentale (studiu)

Pentru un roman din cinci situatia financiara este un bun motiv de a continua sau de a opri o relatie sentimentala, in timp ce femeile par mai relaxate: doar una din 10 ar da papucii prietenului din motive ce tin de bani, se arata in Raportul Consumatorilor privind Platile Efectuate, transmis marti. Potrivit aceluiasi document, un sfert dintre romanii intervievati au afirmat ca, din cauza situatiei financiare, cel putin o data s-au mutat inapoi cu parintii.

Aceasta e prima tara din lume care va interzice Valentines Day

Valentines Day, sarbatorita pe 14 februarie, este ziua in care cupluri din intreaga lume isi arata dragostea si sarbatoresc in tot felul de moduri. Totusi, exista o tara care interzice aceasta .

Marile orase din lume care risca sa ramana fara apa potabila

Desiacopera aproximativ 70% din suprafata Pamantului, apa, in special apa potabila, nu este la fel de abundenta cum credeam. Doar 3% din apa de pe glob este proaspata si poate fi.

Care este primul oras din lume care va spune adio bancnotelor si monedelor

Primul oras care vrea sa renunte la bancnote si monede este Stockholm, capitala Suediei, care a fost si prima tara europeana ce a folosit bancnotele de hartie. in prezent, doar 15% dintre suedezi mai.

Marturia unui pasager din avionul care a avut probleme la decolare aseara pe Otopeni

Un avion Boeing 737-800 apartinand companiei low-cost Ryanair, care trebuie sa efectueze o cursa la Dublin, de pe Aeroportul Otopeni, a cerut sa revina de urgenta la sol, dupa ce, in timpul procedurii de.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )