Libnet.ro
UNICEF

20:15

Unul din patru europeni fumeaza. Romania e la mijlocul clasamentului, pe locul 13 din 28 de state membre UE

România Liberă România Liberă,
Unul din patru europeni fumeaza. Romania e la mijlocul clasamentului, pe locul 13 din 28 de state membre UE

Aproape un sfert din populatia Uniunii Europene 24%), cu varsta de peste 15 ani, este fumatoare, arata o statistica Eurostat. Cei mai multi fumatori sunt in Bulgaria 34,7%), iar cei mai putini in Suedia 16,7%). continuă pe România Liberă

Dragnea: La programul de guvernare am lucrat cu Darius Valcov. Este unul din oamenii de baza. Are probleme in justitie, dar imi asum lucrul acesta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Antena 3, ca a lucrat la programul de guvernare cu fostul ministru de Finante, Darius Valcov, trimis in judecata pentru trafic de influenta si spalare de bani, pentru ca este un bun profesionist, si isi asuma faptul ca a colaborat cu o persoana care are probleme in justitie, potrivit news. ro. Pentru prima data o spun public, pentru ca mi se pare ca e datoria mea sa fac lucrul asta. Darius a fost unul din oamenii de baza cu care am lucrat la programul de guvernare, Darius Valcov. A venit de la PDL, dar este un om cu o foarte buna pregatire, a declarat Dragnea. In mai 2015, Darius Valcov a fost trimis in judecata de procurorii DNA, care il acuza de trafic de influenta, spalare de bani si operatiuni financiare sau acte de comert incompatibile cu functiile ocupata de acesta, de primar, senator si ministru.

Romania, tara buticurilor de cartier. Un chiosc de la noi vinde cu peste 50% mai mult decat unul din Polonia

In Romania sunt aproape 54. 000 de chioscuri si alimentare, iar fiecare dintre ele vinde in medie de 160. 000 de euro, cu peste 50% mai mult decat un magazin similar din Polonia, potrivit.

Varful Gugu, muntele sfant al dacilor, este considerat unul din punctele energetice ale Terrei

Turisti din toata lumea sunt atrasi, in Romania, de Muntele care dispare. Este vorba despre masivul Godeanu, cu varful Gugu, despre care localnicii spun ca uneori dispare din raza vizuala cateva ore pe.

Epidemia de rujeola ia amploare. Un nou deces, intr-unul din cele mai afectate judete

Epidemia de rujeola a mai facut o victima in vestul tarii. inca un bebelus, in varsta de cinci luni, a murit la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, din cauza bolii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )