Libnet.ro
UNICEF

14:15

Unul din patru medici romani a plecat sa lucreze in strainatate: Nu dorim sa ne intoarcem din cauza mediului politic Ce arata ultimul studiu al Bancii Mondiale

B1 B1,
Unul din patru medici romani a plecat sa lucreze in strainatate: Nu dorim sa ne intoarcem din cauza mediului politic Ce arata ultimul studiu al Bancii Mondiale

Date alarmante ale Bancii Mondiale arata ca unul din patru medici romani a plecat sa lucreze in strainatate. Economistul sef al biroului de la Bucuresti al Bancii Mondiale, Donato De Rosa, spune ca. continuă pe B1

Unul din patru medici romni a plecat sa lucreze n strainatate/Cnd sunt ntrebati de ce nu doresc sa se ntoarca, romnii plecati invoca mediul politic si lipsa meritocratiei (studiu Banca Mondiala)

Case recent construite, dar goale. Nu exista o imagine mai buna a efectelor emigratiei romanesti, pe care Banca Mondiala le-a analizat intr-un raport proaspat publicat, scrie economistul sef al biroului de la Bucuresti al Bancii Mondiale, Donato De Rosa. Daca va intrebati cine detine aceste case- fantoma, trebuie doar sa va uitati la numarul mare de romani care traiesc si muncesc peste hotare - intre 3 si 5 milioane, potrivit unor estimari sau 3,6 milioane, potrivit ONU 2017). Dintre acestea, 2,7 milioane de persoane sunt in varsta de munca, ei reprezentand echivalentul a 20,6% din populatia in varsta activa a Romaniei!, mai spune De Rosa.

Unul din patru medici romni a plecat sa lucreze n strainatate / Cnd sunt ntrebati de ce nu doresc sa se ntoarca, romnii plecati invoca mediul politic si lipsa meritocratiei (studiu Banca Mondiala)

Case recent construite, dar goale. Nu exista o imagine mai buna a efectelor emigratiei romanesti, pe care Banca Mondiala le-a analizat intr-un raport proaspat publicat, scrie economistul sef al biroului de la Bucuresti al Bancii Mondiale, Donato De Rosa. Daca va intrebati cine detine aceste case-fantoma, trebuie doar sa va uitati la numarul mare de romani care traiesc si muncesc peste hotare - intre 3 si 5 milioane, potrivit unor estimari sau 3,6 milioane, potrivit ONU 2017). Dintre acestea, 2,7 milioane de persoane sunt in varsta de munca, ei reprezentand echivalentul a 20,6% din populatia in varsta activa a Romaniei!, mai spune De Rosa.

Procesul Colectiv ar putea fi reluat, dupa ce unul din judecatori a depus cerere de pensionare

Mihail Valeriu Terceanu, judecatorul de la Tribunalul Bucuresti care se ocupa de dosarul Colectiv, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii eliberarea din functie prin pensionare. O astfel de masura ar presupune reluarea judecatii in dosarul.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )